для старых юзеров
помнить
uk [ru]

ГАНЬБА: з'їзд КПУ на Першому Національному


ГАНЬБА:  з'їзд КПУ на Першому Національному
Зараз, коли пишу ці рядки, на Першому Національному каналі України в прямій трансляції йде... 44 з'їзд КПУ.
 
Заради цього був перерваний ранковий повтор п'ятничного ток-шоу "Шустер-live".
 
Виступи в залі Жовтневого палацу періодично переривають включення в якості кореспондента колишнього ведучого і керівника ранкового блоку новин телеканала "Інтер" Максима Равреби з кулуарів.
 
Журналіст піднесено, з хвилюванням і відчуттям виконання громадянського обов'язку, немов "синий вол, исполненный очей" рапортує про діяльність КПУ, зазначає про впливовість і значимість партії в Україні; інформує про кількість учасників з'їду, а також запрошених гостей з-за кордону; бере інтерв'ю в представників іноземних делегацій, зокрема, щойно Равреба спілкувався з членами компартій Куби та Росії.
 
В президії - голова КПРФ Геннадій Зюганов.
 
Тим часом на трибуні вже виступає Петро Симоненко. Говорить про загрозу подальшої фашизації суспільства, вітає ветеранів ВВВ, віншує подвиг радянського народу, називає червоний прапор священним, а суддів КС, які прийняли рішення про незаконність використання кумача разом з державиним, - продажними зрадниками, що зганьбили Україну.
 
На сцені - велике червоне полотнище з ленінським профілем. Все як в старі "добрі" часи. Повний камбек in USSR. Червона сатана править бал на українському державному телебаченні.
 
Ця трансляція - наруга над мільйонами безневинних жертв комуністично-більшовицького терору, знущання над національною пам'яттю українців, топтання по кістках замордованих тоталітарним режимом, урівняним в Європі за скоєними злочинами проти людства і людяності з нацистським.
 
Організаторам цього жахливого теледійства це так просто не минеться. Тяжкий гріх вони взяли на свої і без того чорні, неукраїнські душі. Небо все бачить.
 
ГАНЬБА!!!  
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [18.06.2011] | Просмотров: 3365
Метки: #Симоненко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.1/66

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook