пароль
помнить
uk [ru]

Депутат-пройдисвіт


Депутат-пройдисвіт
Сьогодні стало відомо про перехід депутата з НУНСу Валерія Борисова до фракції Партії Регіонів. Відповідну заяву оголосив голова ВР Володимир Литвин.
 
Можна впевнено стверджувати, що український загал  почув це прізвище вперше. Воно й не дивно, бо за весь час свого депутатства цей політик нічим і ніде себе не проявив, не зарекомендував, не відзначився. Ані в парламенті, ані поза його стінами.
 
Такий собі типаж нікчемної сірості. Збиральний образ "одного з багатьох": нічим не примітного, не цікавого індивіда. А якщо і примітного, то лише своєю непримітністю. Є такі люди, але що вони роблять у Верховній Раді? Як могли туди потрапити? За які заслуги і перед ким?
 
На сайті ВР вперше побачив як виглядає Борисов і дізнався про нього трохи більше:  
 
"Обраний по багатомандатному загальнодержавному округуБлок "НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА": Народний Союз "Наша Україна", Політична партія "Вперед, Україно!", Народний Рух України, Українська Народна Партія, Українська республіканська партія "Собор" , Партія Християнсько-Демократичний Союз, Європейська партія України, Громадянська партія "ПОРА", Партія захисників Вітчизни. Порядковий номер у списку 71"
 
Рік народженння -1957. Член НСНУ, освіта вища, тимчасово не працює, проживає у м. Києві.

 
В графі "виступи" - нуль. Вніс 11 законодавчих ініціатив, написав 1 депутатський запит. І все.
 
Виходить, що єдиним, чим по-справжньому засвітився, так це тим, що тушкою перебіг до фракції політичних опонентів...  От і вся про нього буде згадка.
 
Як з такою "мишиною" біографією люди можуть нормально жити, не відчувати жодного дискомфорту, дивитися в очі своїм вчорашнім соратникам? Отак взяти і все переграти.
 
Ну і довгенько ж він думав. Сидів собі не висовувався, а потім чи то нагнули, чи то за власною ініціативою - про всяк випадок - взяв і дрістанув.
 
Моя йому, невідомому депутату, щира, від усього серця зневага. Яке ж воно вбоге. Аж до огиди. Таким було, є і буде. Ні те, ні се. Якраз для таких в українській мові є напрочуд влучне слово - "пройдисвіт".
 
Р.S: Агов, уБлЮТки! Пам'ятайте, що автор замітки - переконаний і принциповий прихильник президента України Віктора Андрійовича Ющенка, тобто по-вашому, в смислі, по-уБлЮТски - "ющенкосос" і "виблядок", бо тільки такі, як ви пишете в кометарях, можуть підтримувати такого "скотопадлюку", як "Хующенко". Це я до того, що навіть якщо данний допис і можна було б оцінити позитивно, то цього не варто робити в жодному разі. Тому давайте, нагадуйте мені, звідки ця чергова тушка (з колишньої президентської фракції) і ставте мені двійки! За Юлю!. І матюків побільше - на мою адресу, і на Ющенка. Годиться? Ну, тоді погнали!.
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [16.06.2011] | Просмотров: 2314

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.6/47

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить