пароль
помнить
uk [ru]

Пошук нового стилю (ДД перебуває у пошуку)


Пошук нового стилю (ДД перебуває у пошуку)

По-перше, слід визнати, що Україна взагалі не може мати будь-якої стратегії, за будь-якої влади. Стратегію мають суверенні держави і союзи суверенних держав. Україна ж існує за обставинами, розв'язуючи проблеми що насувають на неї ззовні і зсередини. Замість стратегій Україна має вектори.
 
По-друге, сьогоднішня влада затиснута у лещата між Рашею і Заходом .. Схоже, що за таких обставин пацани будуть йти на поклін до Європи, маючи на увазі зайти у ївропу так далеко, щоб була можливість зробити крок назад, в бік Раши, і сторгувати у Раші за цей крок яку-небуть милість, адже від рашіних обійм нікуди поки що не дітися.
 
По-третє, тема взаємного відчудження сходу і заходу України буде довгий час актуальною, адже сьогоднішній стан (ні порозуміння, ні роз'їзд) є непродуктивним, він не має хепіенду. Поразка заходу спричинила депресію, всі лінії демократичного розвитку обірвалися, лишився лише потенціал національного (і націоналістичного) ренесансу, для якого утискання стає стимулятором і каталізатором .. Якщо національний рух таки постане, то він буде здатен утворити соціальні хвилі .. Тим більше, що за певних обставин життя ідея розділення може отримати широку підтримку на заході і центрі. Хоча, якщо чесно, я не дуже вірю в спроможність національних еліт координувати, очолювати і дводити справу до мети.
 
По-четверте, прийде час і для сьогоднішньої влади з'явиться опозиція, і це буде опозиція зі Сходу. Прийдуть нові вовки і вони почнуть шукати для себе ареал. Битва нових зі старими скористається старим мотлохом - політичною і державною системами України, адже самою стріляниною вже проблем не здолаєш ..  Масштабно фальсикувати на виборах стара влада навряд чи зможе - нові зубасті вовки не дадуть. То ж, можна сподіватися, що системи будуть впорядковані і модернізовані.
 
По-п'яте, українство в Україні потроху піде в рост, почне активно самоідентифікуватись .. Врешті решт (років через 20) воно заявить про себе голосно, на весь віртуальний світ, і піде на нього мода, і до нього потягнуться нові генерації ..
 
І після того утвориться симбіоз заходу і сходу. І у контексті симбіозу швидко постане громадянське суспільство і Україна почне своє справжнє життя.
 
ПС
Проглядає новий стиль політичних дискусій. Дискусій про майбутній устрій .. Здебільшого ця гра згодиться для далекозорих ..
© Карт [15.06.2011] | Просмотров: 1448

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.8/39

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить