пароль
помнить
uk [ru]

Срочно! Заявление Луценго!


Срочно! Заявление Луценго!
Шановні українці!
 
В цей надзвичайно відповідальний час, в цю тривожну хвилину, вся наша політична хм... сила, всі я к один, рішучє і з усією невідворотністю відповідаємо на цей виклик!
 
Ми вже отримали грахвік закордонних путешєствій почесного хм... голови нашого блоку, горанда спокойствія в країні Вікдора Ондрійовитча Юстченко на цей та на наступний 2008 рік, який буде суворим випробуванням для демократії в Україні.
З великою радістю повідомляємо Вам, що я к тількі наш почесний хм... голова повернеться з надзвичайно серьозних відряджень, а це станеться приблизно 48го веречервбня, ми проведемо рішучі та неминучі додаткові консультації та вирішимо з чими тупими та зомбованими кораваями з вухами всі завдання, поставлені шановним хм... горрандом!
 
Ми ні в якому разі не відмовляємось від своїх попередніх домовленностей ані з воровкою, ані з шановним Рінатом Леонідовичем!
І, головне, шановний пан Ахметов, випивши зі мною каркаде, на весь цей час подав нам план стратегічної приватизації енергетичних об"єктів, який ми, спільно з моїми колишніми малиновими побратимами та побрасестрою Сіміньюк - виконаємо на стопіцот відсотків, що дозволить мені і Давидику, як ми і хотіли, опинитися в шоколаді і триматись там довго-довго, поки паля на Хрещатику не розлучить нас.
 
Слава міняобороні!
 
(с) Ping Chuk
Shrike [04.10.2007] | Просмотров: 2181
Метки: #Луценко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 21.3/7

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить