пароль
помнить
uk [ru]

Знайди на фото ювіляра


Знайди на фото ювіляра
Йому в цей день сповнилося 35 і він не сумнівається. Усі, кого спитав, також без сумніву шукають його світлий образ на світлині, опублікованій в газеті KYIV WEEKLY N10 (329) 19-25 березня 2009 року на центральному розворті. Правда був один, який спитав де написано, що він тут має бути, та пошуки не припинив...
 
Публіка на ХВ виявилася без гумору чи занадто толерантною. Правда, там бояться якоїсь кучки, яка блюстить мораль за принципами Талмуду. Тож знайдіть чергову месію! Він порятує їх та може зробить Україну вільною від...!
 
Наприклад. цього року справжньою сенсацією стала дивна відсутність звичних колорадських жуків, або їхня дуже мізерна кількість, як повідомив Коломия ВЕБ Портал.
Хоча Чернівецька область і не Франківщина, проте добре там де нас/їх нема/є.
 
"Головний спеціаліст Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Івано-Франківській області Микола Стефак на запитання про колорадських жуків відповів жартома: мовляв, ці ненажери полюбляють екологічно чисті сорти картоплі, тож і не хочуть їсти генетично модифіковану картоплю (США), яку, можливо, хтось висадив у себе на городі. А щодо свого городу, то він готовий принести нам ціле відро смугастиків – які лиш учора зібрав, і як доказ не масовості їхнього зникнення. Забігаючи наперед, одразу відкинемо версію головного еколога. У процесі вивчення причин зникнення жуків вдалося з'ясувати: вони справді зникли (можливо, частково) лиш у нашому регіоні. Бо коломияни, які брали на насіння картоплю у своїх рідних на Львівщині чи на Вінниччині, відзначають, що там жуки просто не можуть наїстися тією самою картоплею, яку тут, у нас, їсти просто нема кому – бо жуків на городах НЕМА". Отже, Україна скоро стане вільною! Почалося!
 
Тож спішіте шукати Месію, доки колорадські жуки не розбіглися з відра пана Стефака!
 
Кого? Так ось ... гм... жуки, кролики... А може й ні...


 
Репортаж з дурдому спеціально для Дурдому в стилі "дурдом".
 
© Navi [17.07.2009] | Просмотров: 2188

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.4/6

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook