для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Младіч + Медвєдєв + Путін = Гаагський трибунал?


Младіч + Медвєдєв + Путін = Гаагський трибунал?
У Сербії прихильники колишнього генерала Ратко Младіча, якого звинувачують у військових злочинах та геноциді проти боснійських мусульман під час збройного конфлікту на Балканах, виходять на мітинги в його підтримку, тримаючи в руках портрети російських правителів: президента Дмітрія Медвєдєва та прем'єра Владіміра Путіна.
 
Слід розуміти, в такий спосіб сербські радикали висловлюють вдячність Росії за її  різку антинатовську,  просербську позицію в минулому та, можливо, ще й сподіваються на подальшу політичну підтримку з боку РФ заарештованого представника злочинного режиму Слободана Мілошевича.
 
Портрети Медвєдєва і Путіна поруч з Младічем виглядають досить символічно.Ці діячі ставляться сербськими імпер-шовіністами в один ряд, а значить урівнюються в своїй суті. Хтозна, чи не напророкують в Сербії таким дійством майбутню долю російським керманичам? Може в результаті вони скінчать так само як і Младіч?
 
В цьому сенсі світлини «кремлінів» в компанії з сербським генералом набувають неоднозначного трактування. Серед можливих варіантів такий: «Путін і Медвєдєв, Гаагський трибунал чекає на вас!». Туди їм і дорога. Хоча б за Чечню і Грузію.Та задля упередження реалізації аналогічних планів щодо України.
 
Про виношування таких задумів можна робити висновки з огляду на нинішню політику РФ у міждержавних стосунках. На даному етапі поки що обходиться без танків і різанини та чи можна дати гарантію на майбутнє?
 
Економічні й політичні важелі впливу заради повного упокорення України використовуються нашими «російськими партнерами» на повну потужність. На жаль, цьому неабияк сприяє встановлений в Україні біло-блакитнорю ордою режим внутрішньої окупації.
 
Отже, країна зазнає атак на свою державність, а українська нація терпить наругу і приниження як ззовні, так і зсередини. Кепські справи. Треба рятуватися. Гаага нам у поміч.
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [01.06.2011] | Просмотров: 2214
Метки: #Медведєв 

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.3/22

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook