пароль
пам’ятати
[uk] ru

Брежнєвським курсом


Брежнєвським курсом
Лежачи на нарах, бугор другого загону Хам в ацетоновим тумані смакував свою мрію - стати як Брежнєв ... Жратва, баби, випивка, ніхто тобі не указ, знай, катайся по країні, керуй-кермуй...
***
«В зоне было две власти: актив и воры. Актив — это помощники администрации. Во главе актива — рог зоны, или председатель совета воспитанников колонии. У рога — два заместителя: помрог зоны по четным отрядам и помрог зоны по нечетным. В каждом отряде были рог отряда и его помощник. Во всех отрядах было по четыре отделения, и главным в отделении был бугор. У бугра тоже был заместитель и звали его — помогальник.
Вторая элита в колонии — воры. Их было меньше. Один вор зоны и в каждом отряде по вору отряда. Редко — по два. На производстве они тоже не работали. Еще в каждом отряде было по нескольку шустряков, которые подворовывали. Кандидаты на вора отряда.
Актив с ворами жили дружно. Между собой кентовались, так как почти все были земляки. Актив и воры были в основном местные... Неместному без поддержки трудно было пробиться наверх.
Начальство колонии на воров смотрело сквозь пальцы. Прижать оно их не могло, так как авторитет у воров был повыше рогов, и потому начальство, боясь массовых беспорядков, или, как говорили, анархии, заигрывало с ними. Стоит ворам подать клич: бей актив!— и устремиться самим на рогов, как больше половины колонии пойдет за ними, и даже многие активисты примкнут к ворам. Актив будет смят, и в зоне начнется анархия. Но и воры помогали наводить в колонии порядок. Своим авторитетом. Чтобы им легче жилось. А сами старались грубых нарушений не совершать. Если вор напивался водки или обкайфовывался ацетоном, ему это сходило. Ведь он вор. Начальство это может скрыть. Главное, чтоб в зоне не было преступлений, которые скрыть невозможно. Порой воры с активом устраивали совместные кутежи. Вор зоны свободно проходил через вахту и гулял по поселку.
...
В спальне жило около тридцати человек. А пол мыло только семь. Остальные: вор отряда, рог отряда, помрог, бугор, помогальник, разные там роги и просто шустряки пол не мыли. Вот и хотели бугор с помогальником бросить Хитрого Глаза на полы. Восьмым будет.
Пять дней дуплил помогальник Хитрого Глаза. Иногда ему помогал бугор, иногда рог отряда санитаров. Дуплили его не жалея. Ставили моргушки, били по груди, а тут как-то вечером помогальник позвал его в туалет и решил поупражняться по-другому.» - див. http://booklib.in.ua/biblioteka-knig/poeziya/19414.html
 
У зони «УРКАЇНА», судячи по всьому,  «начальство» в ЄС, США  та в Росії?..
І скільки нас "дуплитимуть" "законами", прапорами, стрічками і чим заманеться?
Днями наш головний борець з корупцією «Віктор Янукович відвідав підприємство промислового птахівництва «Комплекс «Агромарс»
Там "загальний обсяг інвестицій в будівництво склав 100 мільйонів євро, з них державні дотації – 225 мільйонів гривень.
...
Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк та народний депутат України, засновник  підприємства «Комплекс «Агромарс», перший заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин Євген Сігал провели Президенту коротку екскурсію комбінатом. »
Доречі, за Вікіпедією, Дота́ція (від лат. dotatio — дар, пожертва) — доплата з державного бюджету задля збалансування бюджетів нижчих рівнів; різновид субсидії. Дотація – це безвідплатна, безповоротна допомога з бюджету вищого рівня бюджету нижчого, яка не має цільового характеру та надається у випадку перевищення видатків над доходами.
У бюджетній діяльності застосовується дотація вирівнювання, що являє міжбюджетний трансферт на вирівнювання доходної спроможності бюджету, який його отримує. Надаються на безвідплатній і безповоротній основі без встановлення напрямів і (або) умов їх використання.
 Грошові кошти, що виділяються з державного і місцевих бюджетів для надання фінансової підтримки збитковим підприємствам, у яких грошова виручка від продажу виробленого продукту менше витрат на виробництво і продаж продукту, нижчим за рівнем бюджетам для покриття розриву між їх доходами і витратами. Дотація компенсує підвищені витрати, покриває збитки. Надання дотацій підприємствам дозволяє, з одного боку, запобігти їх банкрутству, з іншої - не допускати перевищення роздрібних цін на окремі споживчі товари і послуги, оскільки частина ціни на ці товари оплачується з бюджетних коштів за рахунок дотації.
 Додаткові виплати працівникові, обумовлені трудовим договором або законодавчим актом, наприклад дотація на харчування, на проїзд до місця роботи, виплати на неповнолітніх дітей тощо.

Тут я розпереживався - лишенько, раптом без «Гаврілівськіх курчат» залишимося ?... І кинувся подивитися, як наш годувальник Є. Сігал, чи ще далекий від банкрутства. Дарма переймався, і ви не хвилюйтеся:
його статки якщо не $332 млн., то він № 26 у найбагатших українців з $474 млн. по Kyiv Post на 17 грудня 2010 року. І взагалі,  стаття з промовистою назвою "Євген Сігал: кримінал, "Агромарс", БЮТ ..." вселяє віру: ЦЕ - не тоне! Дивіться самі (і на фото і сюди) :
 
"Тісно пов'язаний з бандою« афганців », яку очолює Олексій Кроповніков, колишній військовослужбовець пройшов афган від першого і до останнього дня. Займається земельним та аграрним рекетом у Черкаській, Київській та Житомирській області. Раніше був підконтрольний Богдану Губському.
 
Кар'єра. У 1977 р. після закінчення інституту Євген Сігал влаштувався на роботу інженером-механіком у колгоспі «Совки» Києво-Святошинського району Київської області, де протруділся два роки. "
 
Ну чи не прєлєсть  - Колхоз "Совкі"! - Навмисне і не вигадаєш...
 
А широта політкругозору! - Дивіться-но:
 
"У 1998 р. Євген Сігал стає народним депутатом України, пройшовши за списками НРУ. За деякими даними, саме в цей період Євген Сігал налагоджує відносини з Григорієм Суркісом, що підтверджує його перехід у 1999 р. до фракції СДПУ (о).
 
У 2002 р. знову проходить у Верховну Раду, проте вже за списками соціал-демократів. Займає посаду голови підкомітету Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин.
 
З тих пір Сігал починає змінювати політичні сили. За чотири роки встиг побувати в лавах Народної аграрної партії, потім якийсь час знаходився поза всякими фракцій, після чого в грудні 2005 р. прилучився до «Єдиної України».
 
У 2006 р. втретє стає народним депутатом вже від БЮТ
 
Бізнес. На даний момент Євген Сігал - один з найбільш впливових бізнесменів-аграріїв. З ім'ям цієї людини пов'язують найбільші агропромислові підприємства країни: ЗАТ Концерн «Комплекс», ЗАТ Комплекс «Агромарс», офшорна компанія АП «Агропауер Лтд», зареєстрована на Кіпрі, ЗАТ «Тернопільський аграрний комплекс», ДП «Західно-український газопромислових комплекс». Сім'я Сігал здійснює повний контроль над усіма цими компаніями. "
 
Може, з пана Сігала і треба почати боротьбу з корупцією, щоб бюджетні гроші не йшли приватним фірмам першого заступника Голови Комітету Верховної Ради України? Бо ж виходить, що Україна, друга по бідності в Європі, дотує Кіпр? Може, тому й бідна - правильно, проФФесор?
 
Ні-і-і, так справа не піде!
 
У нас ще, може, рік тобто до вибуху, треба готуватися до того, що буде після "проФФессіоналов", є місце і міркування для обговорення: http://exrus.eu/index.php?option=com_myblog&show=2011-03-11-12-25-20.html  або http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/9081.phtml і далі. Запропонувати ідеї, проголосувати за них і за політиків у рейтингу "Ганьба України" можна на нон-стоп мітингу (за прикладом єгипетського Egipt2.0) на Гуглі: http://www.google.com/moderator/ # 16 / e = 6bfcc).
 

То же на русском
 

 

© LAzart [15.05.2011] | Переглядів: 3392
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.6/26

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook