для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Радянські прапори мають вивішуватися разом із нацистськими


Радянські прапори мають вивішуватися  разом із нацистськими
Може хтось сприйме це за маячню божевільного, розцінить провокацією чи чорним гумором або хуліганською витівкою на образу чиїхось святих почуттів. А от самому автору ідеї такий акт видається логічним доповненням  прийнятого Верховною Радою рішення про підняття на державних закладах й установах у День перемоги червоних прапорів із символікою СРСР.
 
Чому б це не зробити, для, сказати б,  повного комплекту: у відзначення спільних дій Радянського Союзу і фашистстької Німеччини з розв'язання Другої світової війни й на знак злочинної спорідненості двох тоталітарних режимів. До того ж цивілізована Європа вже давно висловилася з цього приводу, визнавши нацизм і сталінізм тотожними в їхній людиноненависницькій суті.
 
Нехай серп і молот висять разом із нацистською свастикою у вшанування багаторічної, послідовної і плідної співпраці гітлерівського і сталінського режимів, надзвичайно теплих і люб'язних стосунків дипломатій двох країн, стратегічного партнерства у військовій галузі з розподілу "на двох" геополітичної мапи світу, зокрема на згадку про вікопомний спільний німецько-радянський військовий парад у Польщі, окупованій двома дружніми арміями братніх держав.  
 
Нехай обидва прапори - один із серпом і молотом та зіркою, а інший із чорною свастикою в білому колі на червоному тлі - будуть підняті разом на знак пам'яті про обмін досвідом каральних структур ГЕСТАПО і НКВД в організації концтаборів і способах катувань безневинних жертв.
 
Нехай радянський і німецький прапори майорять в цей день на згадку про мільйони смертей, які принесли людству червона та коричнева чума.
 
Нехай сьогоднішні нащадки жертв режимів, дивлячись на прапори, здригаються з переляку від усвідомлення того, до чого скотилася теперішня Україна з відновленням пам’ятників Сталіну та кримінальним переслідуванням тих, хто наважився підняти руку на повсталого в камені вождя . Нехай всім нам стане моторошно і соромно за себе і своїх пращурів, що загинули внаслідок комуно-фашистської злуки.
 
Нехай обидва - нацистський і радянський криваві прапори смерті й терору - висять в ознаменування злочинів проти людства і людяності, скоєних обома злочинними системами - сталінізмом і гітлерізмом. Чим не гідний спосіб відзначити в країні Голодомор і Голокост одночасно.
 
Нехай родичі загиблих на фронтах Другої світової, спалених у крематоріях, знищених у газових камерах, репресованих, замордованих в ГУЛАГах та енкаведистських катівнях відчують пронизливе почуття жаху за сьогоднішню Україну, яка стрімко повертається у пекельний морок минулого.
 
Це потрясіння стане лише жалюгідною подобою того, що судилося пережити в ті лихі часи жертвам обох режимів. Такі прапори виглядатимуть нашим дикунським привітанням, таким собі полум'яним, щиросердним посланням живих нащадків мертвим пращурам на честь і славу їхніх катів.
 
А ще було б дуже доречним розмістити поряд з прапорами транспаранти: "Да здравствует товарищ Сталин!", "Хайль Гітлер!", "Я-ну-ко-вич!", а також написане в німецькому орнаменті гасло: "Україна для людей - über alles!".
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [29.04.2011] | Переглядів: 3977
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.5/62

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook