для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Детектор брехні: справу закриваємо


Детектор брехні: справу закриваємо
справу закриваємо за неявкою відповідачів. Нагадаю: країна впевнено рухається до Гаплику , після якого (або замість якого) не завадило б змінити «еліту» - злодійкувату та брехливу. Ось і виникла думка її (елітиsmile3 фільтрації за допомогою скасування недоторканості, реального впровадження голосування депутатами особисто, декларування видатків та впровадження тестування на детекторі брехні для кандидатів. «Чотири запитання від виборців та медіа»  по вищезгаданим пропозиціям були задані 76 народним депутатам України (російськомовна версія ) з числа несором*язливих (тобто таких, що майорять на телеекранах або є «на слуху» в публіки), з яких відповіли всього троє (Ключковський, Чорновіл та Гриценко).
Якщо на перші три пропозиції депутати відгукнулися (умовно) схвально, то четверте, щодо детектору брехні, викликало найбільше число зауважень та запитань. До них я додав своє – про можливість повністю об*активного (анонімного, щось на зразок шкільних загальнодержавних тестів) дослідження, тобто такого, щоб виключало ймовірність змови полі графолога та особи, що проходить тестування.
З шести українських фірм (включаючи головну, що «світиться» на відповідних щоу) не відповіла взагалі ні одна, і я пообіцяв читачам спробувати з*ясувати  відповіді за кордоном, вважаючи , що самі виготовлювачи поліграфів у купі з міжнародними організаціями (Lafayette Instrument Company, Chicago Polygraph Institute, International League of Polygraph Examiners, American Polygraph Association), цих спеціалістів відповідають-таки на листи журналістів…
Дарма.  Каюся. Я їх переоцінив. Єдина відповідь за дванадцять днів – (та й то, на 99,99% = від роботаsmile3 з останньої :
Дякуємо за звернення до нас. Як тільки з*явиться можливість, хтось вам відповість. Тим часом можете відвідати наші форуми у пошуці відповідей на поширені запитання, або почитати нашу FAQ сторінку.
 
З найкращими побажаннями,
Ваші друзі з APA
 
Отже, доведеться визнати, що на детектори брехні нам розраховувати не варто, та повторити мій попередній висновок:
- найкращий на цей час детектор брехні – виборці, не ледачі та зацікавлені. Треба законодавчо закріпити необхідність теледебатів у прямому ефірі та обов*язок кандидатів докладно відповідати на важливі для суспільства запитання.
До речі, свою неледачість та зацікавленість ви можете виявити, відвідавши нон-стоп мітинг та вносячи вклад до «Чесної України»  своїми ідеями та голосуванням за них. Для цього потрібно тільки мати Гугль-аккаунт або завести поштову скриньку на Гуглі (витративши 2-3хвилини), дивитися ж на те, що вже є можна і без реєстрації (як і коментувати російськомовні версії записів всього блогу про «Чесну Україну»  ).  Це не настільки розкручені місця для виразу відношення до української влади, як http://badnameofukraine.com.ua/leaders , але, мабуть,  настільки ж надійніші в роботі. Хоча це вже тема для іншого ІМХО.
Щось нове.
 
© LAzart [16.04.2011] | Переглядів: 2169

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.2/12

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook