для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дурдом-дайджест (за матеріалами агенції OBS)


Дурдом-дайджест (за матеріалами агенції OBS)
Як повідомило кореспонденту OBS джерело, яке вирішило залишитись невідомим, стрілянину в ресторані «Козачок» розпочав точно Андрій Ю.
- Точно він стріляв? - Перепитав кореспондент OBS.
- Якби він стріляв точно, я б вам уже нічого не розказав! -  констатувало Джерело.
 

Депутати від БЮТ висловили стурбованість і жаль тим, що А.Ющенко не стріляв у ресторані «Козачок» ще минулого тижня.
«Ми вбачаємо в цьому підлу провокацію антиукраїнських деструктивних сил, які не знайшли можливості, створити такий потрібний інформпривід  в ресторані «Козачок» в момент, коли це було так потрібно Україні, а саме – перед підсумковою передачею Шустер – live, яка була присвячена депутату Лозинському.»
Депутати закликають всесторонньо і повно з’ясувати, чому  інцидент у ресторані «Козачок» відбувся тільки на вихідних, у час коли рейтингових політичних ток-шоу немає?
 

Депутат Лозинський звернувся у Генпрокуратуру з проханням подати на розгляд Верховної Ради постанову про зняття з нього депутатської недоторканності. Скласти депутатські повноваження добровільно, у депутата Лозинського не підіймається рука, поранена у сутичці з небезпечним злочинцем, якого він, з ризиком для життя, знешкодив поблизу Голованівська.
 

Народні депутати від НУ вирішили вийти з Коаліції. На даний момент іде пошук доказів того, що вони там були.
 

Голова НБУ В.С.Стельмах оптимістично запевнив, що банківська система ще має потенціал. «Кілька місяців тому все виглядало значно гірше. Здавалось, що це було дно. Однак зараз видно – дна немає, а потенціал куди падати – є.»  
 

В рамках підготовки до Євро 2012 у Львові вирішили пофарбувати стовпи освітлення, посадити 15 калинових дерев, провести громадські слухання, концерти та урочисті академії присвячені національному футболу…. Одним словом, хоч щось вирішили зробити у 2009-му році.  
 

Підрозділи Збройних сил Гондурасу, вранці 28 червня, оточили резиденцію Президента, заарештували та вивезли його з країни за спроби «незаконних дій по зміні Конституції». В той же день, Україна відзначила День Конституції. Ще ніколи не було так очевидно, що Господь також помиляється.
Принаймні, в назвах країн…
 

За матеріалами пресової аґенції "OBS - One Baba Said"
підготував Канаріс.
© Канаріс [30.06.2009] | Переглядів: 5776

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook