для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Новини від "Чесної України"


Новини від
Старий радянський анекдот. Роботяга із заводу швейних машинок "Подольськ" вирішив зібрати дружині таку ж. Став виносити з заводу деталі, але скільки не намагався, - нічого не вийшло - весь час автомат Калашникова виходив.
Те ж і з українського «елітою» - що б не робила, - виходить убога і жалюгідна пародія на СРСР, - з відповідними перспективами, зрозуміло.
Ось уже й з'їзд депутатів всіх рівнів пройшов, уже глава партії закликає «бояр» не грубіянити народу і нагадує - «Адже він нас найняв на роботу, а не ми його»  (ну прямо з наших цілей  шпарить - «Перевернути відносини влади і народу з совкових« Я начальник, ти - дурень »на цивілізовані: влада найнята народом і підконтрольна йому ...«, шкода тільки, решту не озвучив і, головне, в життя втілювати не збираєтьсяsmile3.
Незабаром «Моральний кодекс будівника капіталізму» напишуть і в школах почнуть викладати його, щоб хороші слова зітерти вщент... І це замість того, щоб самим перестати красти, і, наприклад, «грозу ДАІ», що зарвався,  публічно вигнати звідусіль та під суд віддати! Нехай він навіть вибачився  перед старшим сержантом і відкупився від нього, ЧИМ він відкупився ВІД ОРГАНІЗАЦІЇ НАПАДУ НА ПРАЦІВНИКА МІЛІЦІЇ , який виконував свої обов'язки?!? І ця людина і далі буде ПРИЙМАТИ ЗАКОНИ?!? Єдине, що може частково примирити нормальну людину з цією ситуацією, це, по-моєму, використати як найвищий креатив - ЗЛО ПЕРЕТВОРЮВАТИ В ДОБРО! (© - Ч. Аміреджібі, подробиці тут )
 
Так ось, Ландик подарував нам чудовий привід почати формулювати та збирати запитання Президенту, до яких ніяк руки не доходили.
Вікторе Федорович, міліціонер на дорозі - представник держави, Ви - головна посадова особа цієї держави. Депутат парламенту від Вашої партії, скомандувавши своєму охоронцеві "В*.. бі його", частину цього ... спрямував, відповідно, Вам.
1. Чи не боїтеся Ви цього депутата та тих людей, які стоять за ним, якщо він до цих пір не покараний за образу дією держави, яке Ви уособлюєте?
2. Як Ви думаєте, чому країна може чекати від такої правлячої партії ефективних реформ?
Слід врахувати, що згадану образу дією було скоєно з обтяжуючими обставинами у вигляді організованої групи осіб, одна з яких віддавала вказівки, а інша - виконувала; крім цього особа, що віддала команду, присягалася на вірність Україні та годується за рахунок держави Україна суттєвий час, що дозволяє вважати цей злочин скоєним з особливим цинізмом - і тільки небажання ускладнювати формулювання питання для Президента змусило мене винести це зауваження за дужки.
 
Свої питання і поліпшені формулювання наведених тут можете ввести через коментарі там же, схвалені поповнять список або замінять невдалі. Порядок їх нумерації не відображає важливості, просто знайшовся час і підвернувся привід - колись-то треба ж починати?
Крім цього, 22 березня ваш покірний слуга, натхненний позитивними відгуками на «Осмысленный? Не беспощадный?»   я розіслав 76 листів (з темою  " Чотири запитання від виборців та медіа" , враховуючи можливість нвявності спам-фільтрів) настуного змісту:
 

Шановний пане ХХХХХ,
 
наш міжнародний журнал звертається до Вас, як до відомого політика парламентської партії та депутата з наступними запитаннями, відповіді на які цікавлять не тільки наших читачів, але й багатьох громадян України та закордонних політиків.
 
1. Чи вважаєте Ви та ваша фракція припустимим для депутата Верховної Ради порушення Ст. 84 Конституції у вигляді не особистого голосування?
 
2. Чи підтримуєте Ви та ваша фракція загалом широко обіцяне виборцям зняття депутатської недоторканості? Які дії в цьому напрямку виконувалися чи плануються?
 
3. Чи підтримаєте законопроект щодо застосування поліграфу (лай-детектора) при наймі на державну службу та для кандидатів на виборчі посади? Якщо ні, то чому?
 
4. Чи готові Ви подати приклад відкритості та пройти публічну перевірку поліграфом одночасно з іншими політиками для підвищення довіри народу до влади?
 
Дякую за відповіді, маю надію що вони допоможуть удосконаленню українського парламентаризму та держави в цілому. Запрошую до участі у     "Чесній Україні" - пропозиціями, порадами, коментарями та ін.
 

З повагою,
Анатолій Лазаренко,
Керівник Українського бюро, доц.
http://exrus.eu/
 
наступним депутатам (вибирав з відомих і не сором'язливих ):
 
Ар*єв, Ахмєтов, Болдирєв, Бондаренко Олена Анатоліївна, Власенко, Герасим*юк, Головатий, Грач, Гримчак, Гриценко, Джемілєв, Доній, Єфремов, Жванія, Жеваго, Катеринчук, Кендзьор, обидва Кириленко, Кисельов, Ківалов, Кілінкаров, Кінах, Ключковський, Князевич, Кожара, Кожем*якін, Колесніченко, Коновалюк, Костенко, Кузьмук, Куліков, Литвин, Лук*янов, Макеєнко, Мартинюк, Мірошниченко, Міщенко, Mоскаль,обидва  Омельченко, Парубій, Пашинський, Піскун, Плющ, Полохало, Рибак, Святаш, Симоненко, Соболєв, Стецьків, Стоян, Стретович, Сухий, Табачник, Тарасюк, Терьохін, Томенко, Третяков, Фельдман, Філенко, Хара, Хомутинник, Царков, Чечетов, Чорновіл, Шевченко, Шкіль, Ющенко, Яворівський, Яценюк.
 
На 20.00 25.03.2011 відповіли Ключковський і Чорновіл, від трьох інших отримані повідомлення про прочитання, а у вісьмох (Стретович, Рибак, Піскун, Парубій, Табачник, Кінах, Жеваго, Ахметов) на офіційному поштовій скриньці - retry timeout exceeded а то й зовсім Unknown user ... Через тиждень постараюся зробити огляд міркувань як депутатів, так і поліграфологів.
Може, маєте цікавіші питання  - пишіть  в коменти!
Продовження теми (відповіді і т.ін.)
© LAzart [26.03.2011] | Переглядів: 2082
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.8/11

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook