для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Український націоналізм це економічний соціалізм.


Український націоналізм це економічний соціалізм.
Раніше озвучені теми в цих ІМХО:
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/7915.phtml
 
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/7883.phtml
 
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/7906.phtml
 
Ну і до економіки:
 
Пріоритет надається лише за принципом національної власності з ухилом до надання префенецій колективним підприємствам та малим приватним структурам котрі мають не більше 5 найманих працівників.
Тобто для власників громадян України.
Сума податків та зборів не має перевищувати 33% від сукупного прибутку підприємства чи організації будь якого дозволеного законом виду діяльності.
Формування бюджету здійснюється через відрахування проценту (але не більше 33%) з місцевих бюджетів, котрі стають основними утворювачами дохідної частини.
Розподіл самого бюджету здійснюється за принципом не більше 60% на пенсійні витрати і не менше 10% в фонд стабільності та розвитку держави. Залишок (тобто ті не менше 30%) мають йти виключно на державні програми.
Для розрахунку по іноземним боргам котрі були накопичені попередніми колоніальними адміністраціями будуть вжиті наступні кроки:
 Випуск облігацій внутрішнього займу у населення.
 Розслідування законності витрат коштів іноземних запозичень і конфіскація майна, у тих хто розкрадав ці кредити, та продаж його на відкритих аукціонах і спрямування коштів на виплату кредитних боргів..
Припинення приватизації держмайна по існуючому принципу (коли приватизація проводиться начебто для знаходження неефективному виробництву ефективного власника, а на ділі приватизуються виключно рентабельні та держпідприємства, що мають монопольне становище на ринку.
Приватизація має відбуватись лише
 На відкритих торгах.
 Брати участь в приватизації має право лише громадяни України.
Необхідно провести ревізію проданих об’єктів приватизації, щодо відповідності їх використання умовам приватизації, та законності процедури приватизації за котрою вони були приватизовані.
Земля може бути власністю лише:
 Громадян України (колективної та приватної форм власності, але не більше 100 г на одну особу, враховуючи орендовані землі).
 Державної, комунальної власності.
Продаж землі сільськогосподарського призначення відбувається виключно на відкритих торгах, громадянам України, за попередньої оцінки відповідними державними органами, та згоди органу місцевого самоврядування і угоди визнаються не дійсними якщо ціна торгів не перевищуватиме величину оцінки. Ціна оціночних робіт встановлюється як величина 1% від суми оцінки.
Продаж землі здійснюється в два етапи.
Перший продаж здійснюється лише для мешканців місцевої громади, або органу місцевого самоврядування чи агропідприємства, що зареєстровано і працює в межах місцевої громади.
На другий продаж виносяться виключно ділянки котрі пройшли перший продаж і в термін не менший чим п’ять календарних років з дня реєстрації прав власності після першого продажу. На другому продажі ділянка може бути продана лише громадянам України не залежно від місця їх проживання.
Запровадження економічних преференцій за впровадження енергозберігаючих технологій (на період окупності їх впровадження) та застосування альтернативних джерел отримання енергії, тепла та газу (на період окупності їх впровадження).
Обмежити максимальний розрив (в сім разів) в різниці максимального і мінімального рівня державної частини пенсії.
© Слово [17.12.2010] | Переглядів: 1599

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.7/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook