для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

НОВИЙ РІК ІЗ ДУРДОМОМ


НОВИЙ РІК ІЗ ДУРДОМОМ
Ну що, шановний персонале, незчулися ми з вами, а Новий рік уже на тому самому носі, під яким вуса не виросли? Наближається як той бульдозер... втім, цить, про упирів не сьогодні.
 
Сьогодні – про тепле, світле й радісне свято, яке чекає на всіх, хто все ж таки зважився наприкінці року покинути рідні домівки та приєднатися до потенційно зігрітого дружнім спілкуванням дурдомного товариства. Йнакше кажучи – відбути чарівну новорічну ніч у компанії санітарів, лікарів, заввідділенням, врачидлів та головпсихушків (привіт, дружній форум!).
 
Отже, шановне панство, нагадуємо, що ще є час приєднатися до цих камікадзів. Але часу лишилося небагато. Особливо для бажаючих відбути наше святкування як теперішній “обранець” мав би третю ходку – тобто від дзвіночка до дзвіночка.
 
Невеличкий, але затишний заклад під Києвом у Пущі-Водиці чекатиме на радісно-збуджених дурдомівців 30-го грудня. Розселившись по “нумерах”, вони негайно почнуть бігати один до одного в гості, змішуючи до повного незнаходження свої місця проживання, особисті речі та напої з сильно варійованим градусом напруги (NB: усі напої, міцніші за кефір, забезпечуються власними силами та коштом відпочиваючих – утім, якщо кефір, то також).
 
Перебувши щасливі дні 30-го та 31-го грудня у творчо насиченому спілкуванні, неодмінно (sic!) зберігши сили (а головне – боєзапас) на належному рівні, персонал ДД впритул наблизиться до, можливо, найкращої події наступного року – зустрічі власне його (тобто року), Діда Мороза, Снігуроньки та серйозної культурної програми (якої? – а от яку придумаємо за 30-те та 31-ше – така й буде).
 
На той момент до віддзвінкадодзвіночників почнуть приєднуватися певна кількість персоналу, які  змогли виділити час лише на спільну зустріч Нового року. Свіже підкріплення буде радісно зустрінуте широкими посмішками на вже дещо пом’ятих, але щасливо-стомлених обличчях. Після святкової суєти, біганини та швидкісного підкріплення кавою – настане той самий очікуваний момент, про який вже так довго говорили, тринділи та флудили не менш як три чверті Дурдому.
 
Новорічний бенкет традиційно почнеться увечері 31-го, щоб подарувати всім гостинно приготовані місцевими кухарями страви; напої, які ми собі забезпечимо самі; а головне – знову ж таки нестримну радість спілкування та приготовану нами для себе культурну програму.
 
Не хочу нікого засмучувати, аде все хороше надто швидко закінчується, і ранок 1-го січня стане днем слізного прощання. Для неспроможних виявити природні емоції буде завезена цибуля у потрібній кількості.
 
Вам сподобалось? То у вас ще є шанс!!!
Пишіть шановній колезі Стефанії на пошту [email protected]
 
Короткий зміст попереднього повідомлення:
 
Зустріч Нового Року відбудеться в одному з закладів у Пущі-Водиці. Заїзд 30-го грудня, виїзд 1-го січня. Вартість перебування однієї особи – 600 грн (сюди входить проживання з 12.00 30-го грудня до 12.00 1-го січня та новорічний бенкет, але градусні напої треба придбати окремо. Якщо є бажання продовжити перебування 1-го січня, за це потрібно буде доплатити 50 грн).
Для киян – є можливість узяти участь лише у новорічному бенкеті, це буде коштувати 320 грн з особи.
 
ЗАПРОШУЄМО ВСІХ, ХТО ЛЮБИТЬ ДУРДОМ!!!
Але зважуйтеся скоріш, бо часу обмаль, а готель, майже як Москва – нерезиновий smile3
Тож чекаємо.
 
UPD. Транспорт, яким можна дістатися до Пущі-Водиці:
 
автобус 30А - від метро Академмістечко (кінцева)
маршрутка 170 - від метро Героїв Дніпра (кінцева)
маршрутка 226 - від метро Нивки (кінцева).
 
Більш точна інформація неодмінно буде надана в особистому спілкуванні smile3
© cat_n_i [19.12.2010] | Переглядів: 3958

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.4/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook