пароль
пам’ятати
[uk] ru

Фальсифікаціям – так!


Фальсифікаціям – так!
         Що головне відбувається зараз в нашому суспільстві, як означити той основний процес, який зараз протікає об’єктивно ? – Я назвав би цей процес фальсифікацією нормального життя для 99% населення та створенням  умов надужиття для 1% населення. Перевернуте  суспільство шукає все нові і нові жертви, які підуть у підвалини надужиття 1% «вибраних». Фальсифікуються всі кроки, які ми здійснюємо в цьому житті.  Ми одержуєм фальшиві ліки, їмо фальшиву ковбасу, одержуєм фальшиві знання. По життю пересічні громадяни одержують все менше натуральних, справжніх цінностей. Ми слухаємо  фальшивих політиків, дивимось фальшиві реклами, ковтаємо фальшиву ікру. Ми бавимось в фальшиву демократію, ходимо на фальшиві вибори, звертаємось у фальшиві суди. Ми платимо за всі товари, послуги справжню, навіть  завищену ціну, а одержуємо дешеві замінники, симулякри справжніх речей. Запитується, а куди йде вся ця економія, весь цей навар на простих людях?  Наша держава щедро економить на медицині, на освіті, на культурі, на екології, на зарплаті працівникам, на обороні держави, на підтримці комунальної та всієї іншої інфраструктури, на все «не вистачає коштів». З іншої сторони, де ці всі кошти осідають, де вони «пропадають»? – А ніде вони не пропадають, всі вони чарівним чином акумулюються на особистих рахунках «вибраних», елітних, «справжніх» людей.
 
    Колись, за совітів, популярним був слоган «наука на службі народу». Так от, тепер наука реально на службі ворогів народу. Тепер нас, з допомогою науки,  кормлять фальсифікованою їжею, на нас економлять, з допомогою науки масову свідомість зомбують і охмуряють, контролюють нашу поведінку.
  В чому ефективність фальсифікації товарів? – В тому, що вона грабує споживача приховано, поступово та непомітно. Підняти ціну на нормальну ковбасу – це груба, примітивна технологія, яка викличе бурхливу реакцію електорату, так як ковбаса стане просто недоступною йому за ціною. Набагато елегантніше непомітно замінити в ковбасі м'ясо на папір та інші наповнювачі і далі продавати її лохторату.  Виходить і ковбаса в народу залишається і надприбутки у виробників на місті. Нашим бізнесменам для одержання надприбутків мало перманентного підняття цін, вони звикли ще й до перманентної фальсифікації своєї продукції. Традиція, одначе!
 
   За роки нездалої незалежності побудований досконалий механізм перевернутої держави, який непомітно, не публічно збирає данину з кожного українця при кожному його життєвому поруху на користь нашої «еліти». Чи купили ви шкільний зошит для дитини, чи пообідали в кафе – а копієчка з цих коштів обов’язково  полетить до ніг наших «найкращих громадян». Самою потужною складовою цього механізму оббирання всіх жителів держави є система тотальної корупції. Завдяки саме цій системі, як пишуть в пресі, 27 сімей в Україні володіють 90% економічних активів цієї держави.
 
    Нас десятиліттями дурили байками, що наші керівники ще тільки вчаться правильно, демократично працювати, що ми така молода, недосвідчена держава, тому у нас нічого не виходить нормально. Ця лапша, як сніг на голову, регулярно лягала на вуха задебілізованих громадян. В той же час, чітко, послідовно, планомірно будувався механізм перевернутого суспільства, тобто механізм, коли 1% населення нещадно експлуатує інші 99% населення. За роки правління Юща цей механізм остаточно утвердився, розвернувся і навіть перестав себе приховувати. Еліта остаточно перестала боятись свій бидлонарод і кинулась через таблоїди та різне розважально-гламурне телебачення та пресу демонструвати свої успіхи, свій тріумф в будівництві комунізму в окремо взятих маєтках.
 
    На першій стадії побудови перевернутого суспільства народ живе як би в нормальному, демократичному суспільстві. Йому розказують казочки, що країна рухається в Європу, до ринкової економіки. В перевернутому виді знаходиться еліта: вона типу вчиться демократії, в неї не все виходить, в неї внутрівидова боротьба в параметрах «хороші-погані», передові-відсталі» і т.д. Тепер наступає друга стадія перевернутого суспільства:  еліта, яка взяла і державу і суспільство під повний свій контроль, повертається твердо на ноги і тепер перевертає, ставить на вуха весь народ, 99% населення. Виявляється, що вся атрибутика демократичного суспільства насправді була риштуванням для побудови олігархічно-кланового, перевернутого суспільства. Тепер будова закінчена і все це демократичне риштування викидається за своєї непотрібності. Тепер все буде регулювати апарат насильства. Бидлоцивілізація побудована, маски скинуті, народу залишилось лише споглядати на розваги еліти і тягнути віз своїх щоденних проблем. Легковажний, легковірний, продажний народ тепер буде тяжко і довго спокутувати свої гріхи.
 
      Україна найшла «своє» місце на мапі світу як злочинний анклав, постачальник рабів та низькокваліфікованої робочої сили. Мій низький уклін українським «патріотам» та «демократам», саме завдяки їх дебілізму та продажності маємо такий вражаючий результат від «незалежності». Спочивайте, «герої», тепер ви вже нікому не потрібні. «Демократические трепыхания» закінчилісь і Україна вступає в сім’ю  бидлоцивілізацій СНД: до Росії, Узбекистану та інших Таджикистанів.
 
   Щоб пом’якшити конфлікт між фальсифікатом та його споживачем, потрібно фальсифікувати і самі потреби споживача. Саме на це направлена і політика дебілізації народу. Реклама, агітація, пропаганда – все направлено на «фальсифікацію» свідомості громадян. Подивіться на наше телебачення – хобі з його передач можна скласти реальну уяву, що відбувається в країні?  А цей «культ катастроф» в новинах, яка нормальна свідомість може його перенести?
Пожирателі нашої свідомості на телебаченні думають, що «здобривши» хроніку всіх аварій в Україні та всіх катастроф в світі дурацькими конкурсами та розважальними програмами, вони досягнуть гармонії соцдебільної свідомості.
 
  Зараз ми спостерігаємо нову фазу розвитку перевернутого суспільства. Образно кажучи, після одержання незалежності двадцять років назад Україна представляла собою такий собі корабель без руля та без вітрил, де команда і пасажири були змішані та дезорієнтовані. Потім пішов поступовий процес нового розподілу  всіх, хто находився на борту, на  керівну команду та пасажирів. В силу ряду причин, і, особливо, через низькі морально-вольові кондиції пасажирів, у керівну команду пробивались і закріплялись там виключно аферисти та інші шахраї.  Внаслідок вибору неправильного курсу та хаотично управління ним, наш корабель поступово лягав на бік , а потім перевернувся, хоч і продовжував находитись на плаву. Ми одержали перевернуте суспільство. Попри те, керівна команда продовжувала переконувати тих пасажирів, які вижили, що все йде нормально, що так і має бути, що так задумувалось,  що ми «молода демократія» і т.д. На перевернутому кораблі під патронатом капітанів та наближеної до них команди активно йшли процеси підміни  «соціалістично-колективістичної України» на «приватно-феодально-рабовласницьку Україну». І от тепер, внаслідок вдалого маневру команди, наш корабель знову перевернувся щоглами наверх, але ситуація стала радикально протилежною до первинної: керівна команда повністю  вже контролює ситуацію, пасажири перетворились на заручників, на слухняних рабів цієї команди. Керівна команда вже не вважає за потрібне приховувати свій особливий статус і свої надзвичайні статки. Нова фаза перевернутого суспільства в зеніті! Заради процвітання 1% населення інші 99% повинні в усьому споживати фальсифікати і підкорятись забганкам «еліти». Нормальне життя, прояви нормального життя продовжують стрімко покидати цю країну. И поделом  дебилам!
 
      Що може продукувати фальшива цивілізація? – Вона може продукувати лише фальшиві цінності, фальшиве життя, фальшиві розваги. Світ готовий купувати в такої «фальшивої країни» тільки ту продукцію, яку ще не навчились фальшувати: руду, метал, зерно, ліс. Всяка наша більш складна, більш трудомістка продукція неконкурентноспроможна, поскільки і на ній стоїть печатка фальшування.  Робоча сила в такій системі також сфальшована, вона не змотивована до ефективності та креативності.  Чи має позитивну перспективу така фальшива цивілізація? –Аж ніякої, але наші очільники живуть сьогоднішнім днем і їх ніяк не лякає апокаліпсис в окремо взятій країні, вони давно «інтер-громадяни»! Якщо соцдебілів в цілому влаштовує таке життя, то навіщо їм щось міняти?
 
Що саме гірше в «фальш- цивілізації», так це те, що громадяни, майбутні громадяни в ній приречені бути обділеними та відсталими порівняно з нормальними цивілізаціями. Споживання псевдоцінностей не створює нових справжніх цінностей, тобто не відтворює повноцінне життя, а продукує проблемне життя. Наприклад, систематичне споживання нашими дітьми ерзац-продуктів, шкідливий вміст яких ніхто серйозно не контролює, приводить до масових захворювань серед них кишково-шлункового тракту та інших розладів здоров”я .  «Фальш-цивілізація» руйнує не тільки тіло, але й душі наших майбутніх громадян. Попри все це, нікого це серйозно не турбує, поскільки в нас традиція дивитись тільки на день вперед , все інше – не важливо.
 
  Іноземців дивує, чому ми так по-нехлюйськи, так недбало ставимось до власного життя, до життя своїх дітей?  - А тому, що ми насправді ерзац-громадяни, фальш-громадяни, наше життя і для нашої держави і для нас має мінімальну цінність і девальвація цієї цінності продовжується  і далі. Колись хоч в свідомості сиділо «Человек – это звучит гордо!», тепер це звучить просто як глузування.
 
© bloker [01.11.2010] | Переглядів: 3242

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.1/59

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook