пароль
пам’ятати
[uk] ru

«Ми будуємо нову країну»


«Ми будуємо нову країну»
     Білборди з новим слоганом Януковича «Ми будуємо нову країну», які  з”явились на вулицях мабуть усіх українських міст, є тестом  на притомність українського народу. Коли я вперше побачив цей білборд, то аж зупинився від несподіванки: пропустили одну букву, потрібно було написати «Ми будуємо нову Україну», а тоді осяяло: це такі ігри мефістофелів з Банкової, тест на вошивість укрів. В нас є країна Україна, а тепер нам будують нову країну, мабуть Новоросію. Лідер нації з посмішкою дивиться на свою націю і подумки промовляє: Ну що, казли, ну що, дебіли, ви хоч зрозуміли, що я вам сказав? Я вас всіх «почув», а ви мене почули?». Отак буденно, без жодного пострілу і жодного опору здійснюється державний переворот: Україну закопують як історичний непотріб, як історичний викидьок.  Я абсолютно вірю Януковичу, що він будує нову країну. Через півроку-через рік, в залежності від тормознутості свідомості, всі мешканці(а точніше - миш-канці) України зрозуміють, що вони живуть вже в новій, в іншій країні. І головне, що ніхто їх навіть не запитає, чи подобається їм ця країна, чи влаштовує їх вона. Прийшли нові хазяїни нашого життя, а ми їх наймити, слуги, підстилка. А хіба ми вчинили хоч один вчинок, який би заставив дивитись на нас інакше? Тому з нами тепер просто граються як кіт  з мишкою: «Нумо, нікчемна українська націє, я роблю свій хід, а чим відповісиш ти?». Проблема в тому, що наша влада не звертається і не звернеться до свого народу: «Які ви дебіли, які ви немічні і безпорадні, ми з вами зробимо все, що захочемо!». Вона не звертається, вона це просто знає, прекрасно усвідомлює і вона втілює в життя перетворення бидломаси в рабів, для цього не потрібно ніяких особливих зусиль, матеріал абсолютно аморфний і податливий в руках насильників.
    Наперед знаю, яка буде реакція «демократичної» секти ДД на цю публікацію: «Іди геть!», «Надоїв!», «Провокатор!». Як Сталін в 41-му вперто ігнорував сигнали розвідки про підготовку Гітлера до нападу на Радянський Союз, так і тепер наші зашорені «демократи» верещать як навіжені, коли їм відкривають очі на гірку правду. Вони не терплять цієї правди, їм подавай солодкі казочки, як мужня маленька Юля героїчно поборе всіх ворогів України витягне їх з болота, як регіони пересваряться і понищать один одного, а вони вийдуть з підпілля, такі незламні демократи і почнуть будувати вольну, нову Україну …
      Когда я наблюдаю наш политзависимый персонал на ДД, как они беспрестанно тасуют в своем уме эту заеложенную колоду карт: яценюк ,тигипко, катеринчук, гриценко, - мне сразу вспоминаются истории из интернета, как муж после смерти жены держал ее труп в своей квартире еще пять лет. Сколько можно баловаться этими политическими трупами, сколько можно вспоминать былые политические представления и засчитываться процентами давно усопших выборов? Да, политзависимые – это даже хуже, чем наркозависимые!
Отже, ваш хід, український народе, є ще порох в порохівницях, чи тільки прах і пил?
© bloker [06.09.2010] | Переглядів: 2084

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.7/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати