для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Крок другий


Крок другий
Утріть сльози - не плачте! Сьогодні я бачив Народ України!
 
Ми прийшли, ми сказали своє слово. Ми намагались бути максимально законослухняними. Та, нажаль, битись нам довелось з тими, хто слово "закон" розуміють лише через силу. І ми програли цей бій – і програємо будь який наступний, поки нас буде мало і ми не будемо єдині. Бо їх «закон» - прагматичне і цинічне набивання своїх кишень баблом, ніколи не буде стояти на сторожі інтересів простих людей!
 
Як об’єднати таких різних і подекуди непримиримих українців? На це складне питання, є, на диво проста, відповідь – ідею дострокових виборів в ВР підтримує більше 80% населення України. Чому?
 
Тому що літвини вже в доску заїбали - простіть мені за бідність мови - усіх: і білих й голубих, і помаранчевих, і навіть синіх! Well
 
Саме ця мета – дострокові вибори до Верховної Ради і має стати тим чинником, що об’єднає українське суспільство – від Сяну до Дону! Саме ця мета має стати національною ідеєю наступного кроку! Гуртуймося до боротьби! Боротьби, за оновлену раду, яка буде складатись з тих людей, які знають, що потрібно Народу України!
 
Запрошую приєднуватись всіх! Я не вірю, що прихильники Партії Регіонів зараз всім вдоволенні – тож гайда з нами, і в нас буде шанс вибрати тих, кого ми забажаємо!
 
Разом нас багато – нас не подолати!
 

© abase [27.04.2010] | Переглядів: 2621

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.5/54

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook