для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

От вирішив обжитись на вашому форумі.


От вирішив обжитись на вашому форумі.
А то мене з відусіль вигнати хочуть:
 
З Майдану вже давно вигнали  за український націоналізм.
 
З форуму ВО Свобода за жидофільство та лібералізм.
 
З Форуа просто тому що тодішньому модератору малоросу Хавруку не сподобавсь.(це було до того як його перекупили)
 
З Проуа теж модератору не сподобавсь. Там культивують хохлосрач, а щось обговорювати там моветон. Мождератор Хаврук, котрий втік туди після перекупки донецькими ФОРуа, це зразок хохлізма в кубі.
 
З Харківського форуму Обьєктів, вигнали за те що пітдав сумніву вбивство Гангадзе по політичним мотивав, а не суто побутовим. Вигнав особисто втіклий з сухумі грузин і українофоб Зураб Аласанія, рідкого гівна душевного людина, ще й листи с загрозами мені потім писала.
Я чітко спитав який процент людей відвідував його сайт до вбивства? За теражем це була районна малотиражка фактично. І потім якщо вбили за критику Кучми, ДЕ ВОНА ТА КРИТИКА? Чому раптом роздавали плівки мельниценко, замість тих статей котрими начебто він там так допік Кучмі. Де ті статті? Ну і в кінці це мене допекло те що Мати його і дружина почали почерзі подавати в суд на ДЕРЖАВУ УКРАЇНА і відсуджувати гроші.
Зауважте не на Кучму чи адміністрацію кучми, а на ДЕРЖАВУ. тобто на всіх.
Оскільки тамошній власник форуму патякав що він з ними добре знаний, то я спитав куди я можу вислати свою частку боргу за смерть гангадзе?
Як наслідок воно так образилось що писало мені погрожуючи листи, та виперло з форуму.
 
З форуму россійських правозахисників вигнали за те що не хотів писати россійською, а українську вони на дух не переносять. Дивно що на форумі МНК (молодіжний націоналістичний конгрес) писати россійською можна, а от на сайті россійських правозахисників писати українською вже зась.
 
Взагалі  всіх форумів звідки мене виперли (причому спершу солодко патякавши про свободу слова та критику) я вже і не пригадаю.
Цікаво скоро почнуть випирати звідси?
 
Слово [22.04.2010] | Переглядів: 1912

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.2/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook