для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЗРАДУ ЧЕКАЮТЬ ДОЧАСНІ ПЕРЕВИБОРИ!


ЗРАДУ ЧЕКАЮТЬ ДОЧАСНІ  ПЕРЕВИБОРИ!
Не дивлячись на те, що КС загнав себе в правовий трикутник - (два взаємовиключаючих рішення + тиск зі сторони Бандюковича).
 
Конституційна Фе,,, ми -да, дуже юридично - ніжно пройшла між двома своїми попередніми рішеннями,  і в той же час, по сотовому звязку з'єднавшись з рейхканцелярією українського бога - почула молитву Херанта про законність коаліції "тушок".
 
Своїм останнім рішенням узаконивши  "проститушки", Конституційний Суд, юридично - фактично  визначився, про відсутність коаліції  "ПУК" в Верховній Раді, а також признав діючу коаліцію - нелегітимною.  
 
Напередодні Конституційний суд оголосив рішення щодо процедури формування парламентської більшості, згідно з яким: "... окремі депутати можуть брати участь у створенні коаліції.
 

Тим часом голова КС Андрій Стрижак заявив, що рішення суду від 2008 року, згідно з яким коаліція у нинішньому складі не могла бути створена, продовжує бути чинною...
 
«...Знайдіть мені у Конституції заборону депутатові брати участь у більшості! Ви ніде цього не знайдете! – переконував голова КС Андрій Стрижак.– Саме про це йдеться у нашому рішенні. І воно жодним чином не суперечить рішенню від 2008 року, яке продовжує бути чинним у повному об'ємі...».
 
Але ж загальне число депутатів у Партії регіонів, Компартії та у блоці Литвина менше 226.
Хіба це не суперечить Конституції? –
Виявляється - (ось де закопана  Конституційна собака...)
Їх то цих 226 - реальних коаліціянтів, таки дійсно немає!
 
Як відомо в коаліції "СІР" - 222 депутата.
 
В той же час Хфедорович 26 березня 2010 року набожно клявся: "Якщо Конституційний Суд визнає, що коаліцію сформовано незаконно, я прийму рішення про позачергові парламентські вибори. Я ніколи за жодних обставин не піду на порушення чинної Конституції",
 
Ситуація патова ще й тому що цю клятву він бовкнув  у ході зустрічі з делегацією Європейського парламенту, очолюваною віце-президентом групи прогресивного альянсу соціалістів і демократів у Європарламенті Адріаном Северином.
 
Якщо виходити з рішення Конституційного Суду, яким вже фактично визнано діючу коаліцію - нелегітимною. Присягу, і запевнення В. Ф. Яннукковичача - перед світовим співтовариством, а також якщо ще й врахувати поняття: "Пацан сказал - пацан сделал..." то виходить що усіх депутатів Верховної Зради,  чекають дочасні перевибори...
 
За базар надобно и отвечать Хфёдорович!
 

 

© В. Простолюдина [10.04.2010] | Переглядів: 2217

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.2/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook