для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

І знову про ті самі обличчя проти ночі


І знову про ті самі обличчя проти ночі
Хто б думав, що моє враження від перегляду одного з випусків новин, викладене в статті http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/4241.phtml збурить в одній людині з Сум такі почуття, що змусить її зареєструватися на цьому сайті.
 
Вітаю! Більше санітарів хороших і різних! Шановна(шановний) новонароджена колего! Бо ми тут ( смію надіятися), не вороги, а колеги. Ви стверджуєте в коменті до вищеназваної статті, що вирішили заступитися за одного з мордоворотів.І звинувачуєте мене, що я в своїй статті притягнула все за вуха, а насправді наш візаві білий і пухнастий. Але ж я його, по-перше, зачепила побіжно, як представника однієї з владних ланок. не знаю, який він поза службою, та мене це і не цікавить.
 
І взагалі б на мало б сенсу і далі мусолити це питання, бо йшлося не тільки і не стільки про собачок, та, на жаль, явище типове. Про це пишуть, говорять по телевізору, та віз і нині там, де був, якщо не в середньовіччі, то застряг десь на узбіччі дев*ятнадцятого століття.
 
Нічого за вуха не притягнуто. Це добре, що Ви впізнали "героя" сюжету. Якщо не може впоратися з проблемою, нехай іде, а не демонструє на камеру свою жорстокість і не насилає гицелів на нещасних тварин.
 
До речі, Вам в першу чергу варто ображатися на журналістів, які порушили це питання, аби країна знала своїх героїв. Бо "ім*я їм легіон".Я вже писала, а Ви б замислилися, чому "собака буває кусачою". Якби Вам таке життя, Ви б теж завили та зуби вишкірили. А що немає грошей в бюджеті і т.д. - "наша пісня гарна й нова, починаймо її знову". на оплату роботи гицелів і на умертвіння ( бо це блюзнірство, що собак присиплятимуть, їх труїтимуть  і вони помиратимуть в муках) гроші є. Чи Ви думаєте, що ті шарикови з петлями за безплатно працюють? Помаранчова там була влада чи ні, не знаю. Але він, директор КМ (Ви, часом, не там працюєте?), не один рік на цьому місці, не може людина, що посилає співробітників на таку страшну справу, бути доброю! Бо людина з цивілізованим ставленням до цієї проблеми на такій посаді б не втрималася.
 
Та й взагалі, не варто зациклюватися на одній особі. Це не з політикою пов*язано, Ви читали неуважно, йдеться про обличчя ( як би це пом*якше висловитися), що уособлюють владу, центральну чи на місцях.Щодо респекту чи нереспекту, то це Ваша думка і Ви маєте на неї право.Та я залишаюся при своїй думці. Директор, отже, несе відповідальність! Чиновник - він і в Африці чиновник!
 
Колись, після демонстрації німецького фільму про подвиги духовних братів Вашого підзахисного  про  живодерню в Пирогові під Києвом саме завдяки захисникам тварин і особисто завдяки зусиллям пані Тамари Тарнавської, було покладено край існуванню цього з дозволу сказати, закладу і  на доброчинні кошти було створено притулок.Я зумисне не продовжую цієї теми, хоча мені є що сказати, і не тільки мені.
 
Повторюю, йдеться про два різних світогляди, про байдужих і небайдужих, про відмінності цивілізованиих і нецивілізованих підходів до керування, про менталітет, який здатен вмістити турботу про людей не обов*язково за рахунок знищення тих, кого ці люди довели до крайнього відчаю, здичавіння, а потім їх же й цькують і на цих жорстоких прикладах вирощують наступне покоління українців.А щодо сказу, то вибачте, за його профілактику ще з часів совка відповідали конкретні служби - де вони? Ваш дядько (сват, брат) і не тільки Ваш потрапив під роздачу випадково, як гвинтик системи, що зветься владою. А щодо політики - звикайте, новонароджений санітаре, ви в політичному Дурдомі. Прошу пробачення в колег, ІМХО написалося мимоволі, просто комент не вмістився.
© pinocolada [28.03.2010] | Переглядів: 2183

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.3/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook