для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Час активних дій настав!


Час активних дій настав!
Сьогодні: і громадянам, і владі, і міжнародній спільноті цілком зрозуміло, що всі гілки української влади повністю нелегітимні.
 
Легітимність (від лат. legitimus )- згідний із законом, законний, правомірний).
Легітимність - політико-правове поняття, - котре означає позитивне ставлення мешканців країни, великих груп, громадської думки до діючих в державі інститутів влади, визнання їх правомірності.
 
А тепер скажіть мені: скільки % наших співгромадян позитивно ставляться "до діючих в державі інститутів влади"?
 
Згідно соціологічних досліджень близько 70-80% українського народонаселення не просто негативно ставиться до сутньої влади, одночасно   туди відносячи і так звану опозицію, а тую владу і за владу не вважає.
 
Суспільно – юридично – легітимним, є лише той керівник, якого визнає і сприймає суспільство. При потрібних 50% + 1 голос: кандидат в президенти отримав 33,69%, мери міст 8 – 12%, народні депутати – 30%.
 
Згідно Конституції, органи місцевого самоврядування обиралися терміном на 4 роки, отже, їхні повноваження закінчилися 31 березня 2010. Відповідно, після цієї дати всі постанови та  рішення селищних, міських, районних, обласних Рад – не законні і  юридично нелегітимні.
 
Кишеньково - бюрократична система країни призначена нелегітимними керманичами теж розуміє свою нелегітимність.
 
А тому, СБУ - відмовляється ловити злочинців, правоохоронці - не притягують правопорушників, МВС – закриває очі на крадіжки та насилля, КСУ – мрійливо чухає потилиці та яйця Фаберже, НБУ разом з банками – безкарно привласнює наші заощадження, суди, міністри та народні депутати - працюють на свою кишеню.
 
При цих обставинах доводиться констатувати про загальну відсутність суспільно - легітимної влади. Крім того, на сьогодні влада втратила й юридичну легітимність.
 
Суспільно – нелегітимний президент підписує юридично - нелегітимні Закони Верховної Ради, і свої антиконституційні укази. Юридично і суспільно - нелегітимна більшість в Верховній Раді, юридично - нелегітимно створює свою коаліцію. Ця ж юридично – нелегітимна більшість, юридично – нелегітимно призначає кабінет міністрів України – самозванців від владної верхівки. В Україні повна анархія!!!
 
Висновок напрошується лишень один.
 
Персони які наразі очолюють усі владні інституції України - є самозванцями і злочинцями, які заради збереження своїх посад і гарно насиджених місць біля народного корита, свідомо пішли на захоплення державної влади, при цьому знехтувавши нашою Конституцією та  виборчим законодавством.
 
Чи повинні ці державні злочинці – за узурпацію влади, перед нами – суспільством, нести  відповідальність, та бути покараними в кримінальному порядку? Відповідь однозначна – ТАК!
 
Але чи знайдеться в гнилій прокурорській системі хоча б один порядний прокурор, який не злякавшись в майбутньому свого зняття та переслідувань, публічно притягне юридично – нелегітимного президента за підписання ним - явно антиконституційних законів?
 
Чи знайдеться хоча б один чесний суддя, який не зважаючи на небезпеку своєму життю - винесе правомірне рішення зграї  злочинців – узурпаторів державної влади?
 
Чи є в нашій країні справедлива і не кишенькова опозиція, яка висуне справедливі звинувачення гаранту Конституції - за його неконституційні дії, та очоливши суспільство - на захист прав і свобод передбачених Конституцією України, законно виведе на вулиці усіх легітимних громадян України.
 
Хотілося б вірити, що в нашій країні ще залишилися і порядні прокурори, і чесні та непідкупні судді, і опозиційна влада. Час покаже…
 
Наразі із ситуації, що склалася в Україні, я бачу лише один вихід.
 
Повне ігнорування та невизнання суспільством юридично - нелегітимних самозванців і державних злочинців. Діяти за принципом самоорганізації, і вже зараз і сьогодні, не чекаючи юридично – нелегітимних Законів та постанов Верховної Ради – (що не є обов’язковим згідно Конституції), проводити вибори до усіх  місцевих Рад.
 
Якщо ми усі: вчасно, сьогодні і вже зараз - не зупинимо антиконституційний шабаш привладних заколотників, назавтра вранці, ми та наші діти можемо прокинутися зовсім в іншій країні. Де будуть головними не Закони та Конституція, а тюремна –«феня» та «поняття!
 
Останні призначення губернаторів та поспішність захоплення усіх ключових державних посад, свідчать про бажання юридично і суспільно – нелегітимних самозванців на наступних виборах, масовано  використати свій адмінресурс…
 
Після того, як «свої люди» - провладні чиновники, будуть розставленні на усіх відповідальних посадах - в тому числі і в усіх Радах, повинні відбутися дострокові вибори до Верховної Ради і строкові в місцеві Ради - це ж логічно...
 
Дякуючи завчасно розставленому  адміністративному ресурсу, всім громадянам України, в недалекому майбутньому, взагалі,  прийдеться забути, про чесні та справедливі вибори, не кажучи вже про якісь чисто декларативні Конституційні права…
 
Закон - один для всіх!
 
Шануймося!
 
Віктор Простолюдина - пересічний громадянин України.
 
П.М.
 
Усім незалежним та не кишеньковим ЗМІ, та легітимно - небайдужим громадянам України дозволяю розміщення цієї публікації на всіх доступних українських ресурсах.
© В. Простолюдина [19.03.2010] | Переглядів: 2664

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.4/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook