для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Друга фаза державного перевороту


Друга фаза державного перевороту
Друга фаза державного перевороту
 
Вчора (9-го березня 2010 року) верховна рада ухвалила закон "Про внесення змін до Закону України "Про Регламент Верховної Ради України". Таким чином розпочалася друга фаза державного перевороту. Сьогодні президент Янукович своїм підписом під законом підтвердив це.

Що є наслідком цих подій:

 
1) парламент вийшов за межі правого поля
2) президент не виконав обов’язків гаранта конституції
3) країна вступила в другу фазу перевороту (перша фаза завершилася після інавгурації президента)
 
Конституційний суд ще може дати заключення про неконституційність положень закону про регламент, але навряд чи це вплине на розвиток подій. На той момент, скоріш усього, вже завершиться третя фаза перевороту і країна стрімку прямуватиме до четвертої фази.
 
В чому суть, на мій погляд, третьої та четвертої фази.
Друга фаза завершиться формуванням нового уряду. Після чого почнеться захоплення всієї системи виконавчої влади включно з вертикаллю на місцях та медійного простору. Цей процес і буде третьою фазою. Після чого країна вже буде готова для переходу в четверту фазу перевороту.
 
Четверта фаза почнеться з прийняття нових законів про вибори в парламент та місцеві вибори, в яких "узаконять" можливість фальсифікувати результати за допомогою адмінресурсу. Потім  відбудеться призначення одночасних місцевих та дострокових парламентських виборів. Метою четвертої фази буде остаточне взяття під контроль парламенту (партія Януковича має зайняти більше половини місць, а із сателітами більше двох третин) та більшості місцевих рад (напряму чи через сателітів).
 
Політично країна перетвориться на щось середнє між нинішніми Білоруссю та РФ.
 
Що можна цьому протиставити?
 
Потрібно:
 
1) вважати дату 10-го березня 2010 року днем коли припинила своє існування Друга Українська республіка
2) встановити цей день початком створення нової Третьої Української республіки
3) розглядати нинішню нелегитимну адміністрацію як тимчасовий окупаційний режим
4) не виконувати будь-які рішення органів влади окупаційного режиму (рішення законодавчих, виконавчих та адміністративних органів всіх рівнів прийняті після 10.03.2010)
5) не співпрацювати з окупаційним режимом: не сплачувати податки, не працювати в органах та установах (крім як з підривною метою), не брати участь у призначених режимом виборах тощо
6) всіх, хто співпрацює з режимом вважати колаборантами (Колаборант — особа, яка усвідомлено співробітничає із окупаційною, громадською чи військовою владою на некористь та на шкоду власної країни. http://uk.wikipedia.org/wiki/Колаборант)
7) чинити інформаційний, моральний та при необхідності силовий спротив окупантам
8 ) працювати на створення Третьої республіки: формувати незалежні від режиму органи управління, медіа ресурси, силові структури тощо
9) готувати матеріали для проведення трибуналу над режимом та колаборантами
 
Слава Україні!
© ai-r.info [10.03.2010] | Переглядів: 2194

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.7/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook