для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Коррупционеры. Ко мне! Все остальные и бедные - идите к Тимошенко...


Коррупционеры. Ко мне! Все остальные и бедные - идите к Тимошенко...
1. Коррупционеры. Ко мне! Я, ваша крыша!
[/B]
 
Кожний український керманич, зі своїм приходом на вищу державну посаду, оголошує війну корупції, хабарництву та іншим державним злочинам. В. Янукович не виняток. Його декларативний указ № 275/2010 від 26 лютого саме про це – про гасла: посилити, утворити, здійснити, розробити, приготувати, взяти участь і тому подібне.
 
Корупція є настільки складною  проблемою, що її не можна вирішити таким простим шляхом – як "посилимо» чи «візьмемо участь» .  Про яку боротьбу з корупцією може йти мова? Справжня боротьба з нею може розпочатися, тільки тоді, коли державні службовці будуть звітувати за витратами, а не за доходами.
 
В державі потрібно створити такі умови, коли взяти хабар – було б смертельно небезпечно, коли б коштами, що були зароблені нечесним шляхом - не можна було б скористатися, коли б на кону стояла кар’єра посадовця, його майбутнє, і майбутнє його родини.
 
«Гарант» Конституції своїм указом – «Про утворення Національного антикорупційного комітету» виписав суспільству, дуже дорогий рецепт додаткової ієрархічної надбудови.
 
Яка в принципі, за свого підпорядкування, нічого не здатна буде вирішити, а тому буде ще однією власною кишеньковою інституцією подібної до ГПУ, СБУ, ЦВК, Конституційного та інших судових інстанцій України.
 
Чи може НАК, ГПУ, СБУ проявити ініціативу та самостійно, без дозволу його голови, притягнути до кримінальної відповідальності п. Януковича за придбання, чи то привласнення державної резиденції «Межигір’я», земельних угідь Сухолуччя, ринкова вартість яких не відповідає задекларованим коштам гаранта? Думаю – НІ!
 
А, чи може голова НАК притягнути до відповідальності керівника Генеральної Прокуратури, служби безпеки України, рядового суддю – за злочинну бездіяльність, чи то навіть за не належне виконання не тільки його вимог і доручень – а навіть  прохань. Не потрібно бути пророком, щоб відповідь була вірною…
 
Крім того неможливо уявити, щоб наділений владою чиновник, не скористався б цією владою, для вирішення якихось своїх – корупційних питань. Для того, власне, у владу і пролазять… Тому що знають. Що тільки там – «на горі» він отримає бажаний статок та свій прихисток, у випадку чого…
 
Цього корупціонера, своїм життям - буде захищати підконтрольна армія та міліція; прокуратура – відбілить; суди при потребі – виправдають; Верховна Рада - узаконить усі протиправні махінації та злочини, безкоштовно надасть пільги та гарний пенсіон, довічно; підтирача, служницю, водія, сантехніка, охоронця.
 
Чудово знає і усвідомлює цей негідний чинуша, що зверху його оберігає товста і міцна шкарлупція, яка саме і відповідає за боротьбу з цією самою корупцією. То тоді, про яку боротьбу з корупцією може йти мова, коли ті хто і повинен з нею боротися, самі мають статус  - «злодіїв в Законі».
 
Виконавчим секретарем Національного антикорупційного комітету є Секретар Ради національної безпеки і оборони України. І кому п. Янукович запропонував цю посаду? Виявляється - бізнесмену Сергію Тігіпку? Це тій людині, яка подібно Р. Ахметову - не знає, і не бажає пам’ятати - яким чином він заробив свій перший  мільйон?
 
На посаду прем’єр-міністра коаліційного уряду партії регіонів напрошуються та «шкребуться» А. Яценюк, та В. Ющенко. Невже суспільству невідомо, що виборчу кампанію кандидата у президенти – А. Яценюка фінансував Д. Фірташ –власник «Росукренерго» і один з головних спонсорів партії регіонів на цих виборах.
 
Невже суспільству невідомо, як напередодні виборів президента 2010-го п. В. Ющенко через Д. Фірташа допоміг з «рефінансуванням» 7,4 мільярдів банку «Надра». Гроші зникли. Банк на межі банкрутства… Тисячі вкладників, до цього часу, не можуть забрати свої кровно зароблені гроші…
 
Українську спільноту «шокує» феномен політика С. Тігіпко. На мою думку, ніякого феномену тут немає. Є чергова дурілка оточення Кучми та кримінально- комуністичних «червоних директорів України».
 
На виборах президента України 2004 року, Л. Кучма планував трьох кандидатів: С. Тігіпка, В. Ющенка, В. Януковича, з великою надією що переможе більш хитріший, розумніший та спритніший- С. Тігіпко.
 
На той час, маючи певні проблеми в своєму бізнесі - "Приватбанк" і іншому – С. Тігіпко відмовився балотуватися в президенти України, але підтримуючи та фінансуючи виборчу кампанію В.Януковича - очолив його виборчий штаб.
 
По закінченні виборів президента України 2004-го року, які В. Янукович програв. Між першим та другим пробігла «чорна кішка». В результаті чого С. Тігіпко вилетів з ПР, залишив політику і з головою занурився у свої бізнес проекти.
 
На сьогодні українська політика, згідно оцінок експертів,  є найприбутковішим бізнесом. В час світової кризи, чудово розуміючи це С. Тігіпко – викидаючи мільйонні кошти на виборчу кампанію президента 2010 року, усіма своїми силами, маніпулюючи свідомістю довірливих виборців, намагається повернутися в «велику» політику.
 
Для чого ж, він туди так настирливо преться?
Невже для реформування української економіки?
 
На мою думку його інтерес полягає зовсім в іншому: захисті своїх бізнес проектів, та бізнес проектів «червоних директорів України» - які в свій час, через сумно відому «ваучерну прихватизацію», злочинним шляхом заволоділи усіма українськими підприємствами, тим самим кожного з нас зробивши не господарями своєї країни – а жебраками і рабами.
 
З ким Комуністична Партія України - комуніста Симоненка, постійно злягається і організовує коаліцію? З ким створював свою коаліцію «комуніст – соціаліст» О. Мороз? Куди  і в яку коаліцію стрибнув «бувший комуніст» Литвин? Вірно! В комуністичну партію регіонів – хамелеонівськи перемальованих в голубих, але в дійсності червоних  комуністів олігархів і державних злочинців України.
 
На загал та українські реформи С. Тігіпку теж наплювати з високої дзвіниці.
 
Насправді він - як бувший апаратчик, комуніст і керівник ВЛКСМ, і підтримуючий «двічі несудимого бувшого комуніста» В. Януковича, дзигуючи та викручуючись, усілякими ходами намагався на цьогорічних виборах президента не підтримати Ю. Тимошенко, яка як пам’ятаєте запропонувала йому посаду прем’єр-міністра України.
 
Як би ж він був за реформування економіки, та дійсним патріотом України, може тоді б він і прийняв цю гарну і безкорисливу пропозицію. Не прийняв. Не бажав себе палити – як політика. Боїться відповідальності перед суспільством. Шкода, тому що дуже багато втратив…
 
Взагалі якщо проаналізувати посадовий список - після Кучмівських кандидатів в президенти,  виходить цікава дрібничка.
Що – В.  Ющенко, що – С. Тігіпко, що – А.Яценюк, (крім В. Януковича – ну не має цей «професор» відповідної освіти)
 
Створюючи свої бізнес структури, та бізнес структури своєї:  рідні, кумів, сватів. Всі: в свій час, пройшли через посади голів та виконуючих обов’язки голів Національно - фінансової банки України. Так і напрошується запитання! - "Де ж ви хлопчики взяли кошти на розкручування свого бізнесу, та бізнесу своїх родичів?"
 
Невже і тоді, і сьогодні - в банківській гілці української влади, не було хабарів та відкатів? Невже, не було махінацій в банку «Україна» - які і призвели до банкрутства найбільшого банку України? Невже усі вже забули 10000 інфляцію української грошової одиниці? Невже не було стрибків валютного курсу? Невже сьогоднішні вкладники та громадяни Україні не стали вдвічі біднішими? НЕВЖЕ???
 
Сьогодні – В. Янукович, як нелегітимний і самозваний президент України - проти якого проголосувало 66,31% усіх виборців України. Намагаючись імітаційними та окозамилюючими методами виконати хоча би - деякі пункти своєї виборчої програми, які він - як кандидат обіцяв, гарантував, зобов’язувався - своїм фальшованим 33,69 відсоткам елохторату.
 
(Як би ж він добровыльно погодився на всеукраїнський перерахунок голосів, і довів би свою упевнену перемогу на виборах, думаю що суспільство визнало би його президентом України.
 
Не погодився на перерахунок. Факти і виборчі бюлетені вже палять. Банально злякався перерахунку, що не вперше… Від фальшованих відсотків підтримки виборців, не знав в якого Сірка очі позичати.
 
Наразі рахую що - посада президента України, у нас вільна. А та людина яка цю посаду, користуючись ситуацією, цинічно підгрібла під себе - є  боягузом, самозванцем і державним злочинцем.
 
Якщо Янукович не прислухається до дружньої поради пересічного українця. Його, в найближчий час, чекають дуже важкі часи: імпічмент і в’язниця.
 
Думай Вікторе! Думай дуже добре - друже!!! )
 
В.Янукович - добре усвідомлюючи подальший програш партії регіонів, на дострокових виборах в Верховну Раду - яких судячи з усього не уникнути, та програш на строкових виборах в місцеві Ради - які партія регіонів відмінила в порушення Конституції України.
 
Боягузливо відчуваючи в С. Тігіпку сильного конкурента, та намагаючись його як «успішного політика» нейтралізувати та скомпрометувати на майбутніх виборах.
 
Підколодно хитруючи, запропонував останньому - посаду Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, який і є згідно указу № 275/2010, виконавчим секретарем Національного антикорупційного комітету.
 
Ти, ж - обіцяв виборцям боротьбу з українською корупцією, та хабарництвом? Ти, ж - обіцяв реформування економіки? Ось тобі п. Тігіпко, і відповідна посада… Прапор тобі, друже - в руки і зуби, і під  моїм «розумним» керівництвом – як Голови Національного антикорупційного комітету, вперед до перемоги над моїми корупціонерами.
 
Наразі Україна - по самі вуха, загрузла в корупції. По неофіційним даним –  коштів знаходяться в тіні, та в офшорах. Податківці, правоохоронці, судді, «народні» депутати, замість того щоб наповнювати бюджет країни, шукають свої валютні схеми збагачення  і тепленького місця біля «гаранта»  та найближчого його оточення.
 
Проблема української корупції, яка в принципі не коштує і виїденого яйця - щоб її здолати, в справедливому суспільстві могла би бути подолана не більше ніж за два місяці, без усіляких репресій, розстрілів, в’язниць та катівень. Незацікавленість хер ман и чів України до вирішення цієї проблеми приводить до їх симулятивних дій, імітацій та оголошення нічого не значущих указів.
 
2. Все остальные и бедные - идите к Тимошенко…
[/B]
 
Я взагалі дивуюсь, як за ті залишкові 10% які знаходилися в розпорядженні уряду Ю. Тимошенко, на протязі двох років самої важкої світової фінансової кризи. Як за ті копійки вчасно могли нараховуватися пенсії, заробітні плати бюджетникам, стабілізація кризової економіки, розрахунки з Росією за поставленні в Україну енергоносії, підготовка до ЕВРО – 2012, будівництво доріг, готелів, стадіонів, державних аптек і тому подібного.
 
На мій погляд, вже сьогодні, за 90% розкрадання  високо посадовцями державного бюджету - Україна знаходиться на межі внутрішнього дефолту, а тому для усіх українців, та для України в цілому, на даний час, краще буде бути мертвою ніж живою.
 
Тому й пропоную усім українцям; лягти - в тепле ліжечко, (Моя хата - з краю...)закрити - карі очі, (Очі не бачать - серце не болить...)широко відкрити - рота...і довго - довго чекати, коли нас усіх хтось гарненько нагодує - черговою невиконаною обіцянкою та знеціненою копійкою.
 
3. Послесловие.
[/B]
 
Державний діяч ніколи не стане - відповідальним, якщо ми, в своєму виборі - самі будемо безвідповідальними! (Рабу свободу не дарують - він її виборює...)
 
Так вже трапилося, що безвідповідальний українець, якісно не проконтролювавши вибори президента України, вибрав те зло, - що вибрав...
 
Еволюція - це боротьба не добра з добром, тому що від добра – ще більшого добра вже не шукають, а боротьба зла зі злом.
 
Еволюція - це боротьба багатьох зол, і в цій боротьбі завжди перемагає - те зло, яке більш - менш, влаштовує саме кожного з нас...(по своїй суті - одного з мільярдів, аналогічних зол.)
 
Багаторічна війна безвідповідальних українських політиків, можновладців, кримінально – олігархічних кланів на взаємознищення, призвела до повної втрати керованості державою та підштовхує  наше суспільство до безмежного провалля нещасть.
 
На краю цієї прірви, випадково зачепившись лишень одним - пересічним і безвладним ґудзиком, за тоненьку гілочку засохлого деревця державності, та розгойдуючись під шквальними поривами корупції, тіньової економіки, безвідповідальності та повної безкарності усіх посадовців - Україна кожної секунди може зірватися вниз тисячоліть.
 
Якщо таке трапиться, то я, навіть не можу  уявити наслідки цієї катастрофи.
 
В чому упевнений точно, так це в тому, що якщо  - Україна зірветься в цю безодню, то десятиліттями летячи донизу та розбиваючись на скелях сепаратизму і громадянських війн буде повністю розірвана і пошматована, втратить цілісність, і розлетиться на десятки удільних федеративних князівств.
 
Шануймося! Майбутня доля кожного з нас, і України в цілому - знаходиться тільки в наших руках!
 
Віктор Простолюдина пересічний громадянин України.
© В. Простолюдина [03.03.2010] | Переглядів: 2762

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/56

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook