для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Посмішка нелегітимного.


Посмішка нелегітимного.
Я, Віктор Янукович, керуючись волею 12481266 виборців…
Першим своїм указом перейменовую секретаріат Президента – в амнісдістрацію Президента...
 
Браво президенте! Це, наразі - саме той указ, який ми - ну зовсім не чекали, тому що - як не називай пусте місце – тим воно і залишиться.
 
Крім того – колись, я вже - про щось подібне чув. …Здається в 2005 році В. А. Ющенко першим своїм указом перейменував амністдістрацію в секретаріат.
 
Пам’ятаю, як тоді, тисячі українських високо посадовців поспіхом згрібши, валютні валізки, акції украдених і прихватизованих підприємств, та сівши в човни без весел, загрібаючи одними руками, плили - куди очі бачать, але подалі від України…
 
Сьогодні лякає зовсім інше…А саме те, коли після вашого зворотнього указу, в вашу амністдістрацію почнуть повертатися тисячі амністованих: з Росії,  Америки, Зімбабве, Сомалі, Канар та Кіпрських офшорів.
 
В яку  камеру – після повернення подібних амністованих, перетвориться наша Уркаїнська зона?
 
А той же час, ви, як дійсний професор - напевно знаєте, які кошти, з  кишені пересічних українців, потрібно витягнути на вашу забаганку.
 
Печатки, бланки, зміни: в «секретутаріатах» на місцях, законодавстві, судочинстві , тому подібне - це ж мільйони… І якою головою, ви – як відповідальна  і державна персона, про це думали?
 
Крім того – згідно бюджетного кодексу, президент не має права ліквідовувати діючий і створювати новий орган, якщо таке не передбачено Верховною Радою і бюджетом України.
 
Для довідки: проект «державного бюджету» - знаходиться на розгляді у ВР, і через блокування його Партією Регіонів , до цього часу, досі не прийнятий.
 
Українське законодавство виписано таким чином, що якщо в випадку з запізненням прийняття «Державного бюджету України», коштами бюджету – зі значними обмеженнями, має право користуватися - тільки Кабінет Міністрів.  
 
В такому разі, на які кошти відбувається ліквідація діючого секретуріату і формування нового органу президентської влади - амністдістрації, якщо Закон «Про державний бюджет на 2010 рік до цього часу не прийнятий?
 
Не дивуйтесь моїм запитанням, п. «президенте», але коли я побачив - як ви посміхнулися, під час влаштування президентського  «манда ту» - це посвідка президента. Я зрозумів, що мені - як пересічному «хворому», потрібно готуватися до найгіршого…
 
Взагалі мене вже мало дивують посмішки високопосадовців, тому що бачив як сміється Льоня Космос, наше справедливо-незаангажоване судочинство, прокуратура, ЦВК, МВС, СБУ – список можна продовжувати до безкінечності…
 
Їхні посмішки – зі світу фантастики, щось таке рідне і нереально-дивне…
 
Не дуже здивувала і посмішка від В. А. Ющенка – в останній день свого президентства, на мою думку – по домовленістю з вами, не напружуючи свої державні мізги - по дитячому сміючись, і зовсім не думаючи про наслідки, на посаду члена вищої ради уркаїнської  юстиції «соизволили височайшим повелением» - Леоніда Черновецького.
 
Вища Рада Юстиції України - один із найвпливовіших органів у судовій системі.
Складається з 20 членів:
- по три від Верховної  Ради, президента, з'їздів суддів, адвокатів, представників юридичних вузів та наукових установ України.
- Всеукраїнська конференція працівників прокуратури делегує до ВРЮ двох членів.
- У ВРЮ за посадою входять голова Верховного суду, міністр юстиції та генпрокурор.
 
Згідно з Конституцією, Вища Рада Юстиції виконує функції:
- вносить подання на призначення і звільнення суддів з посад;
- приймає рішення про порушення суддями і прокурорами вимог про несумісність їхніх     посад з іншими видами діяльності;
- здійснює дисциплінарне провадження щодо суддів ВСУ і вищих спеціалізованих судів,
- розглядає скарги на рішення про притягнення до дисциплінарної відповідальності суддів апеляційних і місцевих судів, а також прокурорів.
 
З призначенням Л. Чернівецького, та його милої посмішки, наразі зрозумів про які космічні реформи в судочинстві йшла мова в вашому зверненню до суддів, прокурорів та працівників правоохоронних органів в цілому - напередодні свого обрання…
 
Ось - шедевр іще один, але вже президентської посмішки В.Ф.Януковича, та посмішки  його соратниці Г. Герман.
 
«Президент Віктор Янукович ухвалив рішення про скорочення своєї зарплати на 50% про це повідомила журналістам в прес-центрі заступник глави адміністрації президента.
 
За словами Герман, Янукович також ухвалив рішення про скорочення зарплатні співробітникам  своєї адміністрації.

 
Я розумію п. «президенте», що власнику Межигірської резиденції – ринковою вартістю біля 300 мільйонів доларів, Кримських дач, та Сухолуччівських ділянок, іншого… зарплатня на посаді президента зовсім не потрібна…
 
Навіщо вам зарплатня п. «президенте», коли на ваші вибори, ваша партія – зі слів Т. Чорновола, легенько скинулася на мільярд доларів…
 
Невже копійки президентської зарплатні, для вас мають якесь значення?
Невже у 12- и мільйонів вашого електората, є ще місце, для чергової порції локшини?
 
Зачекали би трішечки…Тому що співчуваючі та обдурені ваші виборці, ще до цього часу не з’їли ті макарони - від соціальних стандартів, та другої державної мови, за які ваша партія в Верховній Раді - не проголосувала жодним голосом.
 
Може хто з наївних громадян, розчулившись від вашого вчинку, і пустить сльозу, але більшість України – засміється, тому що, чудово розуміє, що стаття українського бюджету на ваше утримання, та утримання вашої амнісдістрації не зменшиться…
 
Невже ви написали і підписали, відповідну заяву, указ президента - до Кабінету Міністрів, Верховної Ради – «про 50% зменшення своєї платні, та платні держслужбовців амністдістрації президента України».
 
Не писали ви ні заяв, ні Указів, тому що ті 7 (сім)  Указів, які ви підписали в перший день свого президентства, зовсім, не містять побажань відносно вашої платні, та платні держслужбовців свого апарату.
 
Не писали ви подібних заяв, ще й тому, що ваша платня залежить не від вас - особисто, а від рішення Кабінету Міністрів України.
 
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 30 червня 2005 р. N 518
Київ
 
Про заробітну плату Президента України
N 518, 30.06.2005, Постанова, Кабінет Міністрів України
 
Відповідно до статті 8 Закону України "Про оплату праці" Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Установити заробітну плату Президенту України у розмірі 140 відсотків заробітної плати                                    
Прем'єр-міністра України.                    
2. Ця постанова набирає чинності з 1 червня 2005 року
.
 
Прем'єр-міністр України                                                                   Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 26
 
Кияни пам’ятають те, як Л. Черновецький, в свій час, відмовився від заробітної плати мера. Публічно призначив тоді - собі платню на рівні 1 гривні, остаток від платні наказав роздавати стареньким, інвалідам та мало забезпеченим…
 
Місяць, два, - мер своєї платні, дійсно, не отримував. В подальшому чим він компенсував втрачену платню може розповісти лише підпорядкована йому бухгалтерія КМДА.
 
Уявіть ситуацію… По допомогу, на прийом до міського голови приходить хвора людина, старець чи то інвалід.
 
Зами Черновецького, або юристи адміністрації - уважно вислухавши ходока і яко би наповнюючись до нього співчуттям та жалем, надавали цьому бідаку грошову допомогу, але при цьому наголошували: «Це заробітна плата Л. Чернівецького, від якої він відмовився, щоб допомогти – вам страждальцям…»
 
Прийшовши по місцю свого постійного проживання, люди починали розповідати своїм сусідам, мешканцям інших будинків, а також в спілкуванні телефонами про те, який Льоня добрий, та який він блаженний: не їсть, не п’є – свою платню бідним роздає…
 
В той же час в КМДА  створюється фонд Л. Черновецького – для підтримки і допомоги бідним. Наповнення цього фонду відбувається вже не з платні мера, а з платні кожного Киянина  в бюджет міста, і складає вже не тисячі гривень, а мільярди...
Чи по прямому призначенню використовувалися кошти цього фонду?
 
Але і зараз роздаючи гроші обездоленим жителям міста: постійно лунає для кожного прохача: « Це гроші з заробітної плати мера міста, які він вам дарує від щирого серця!»
 
Таким чином, за гроші платників Київського бюджету, культ Леоніда Черновецького – божого ангела, та безсеребреника відбувся як факт…
 
До тонкощів розписуючи «акцію» Київського мера, я намагався натякнути суспільству, про те що В.Ф. Янукович, фіктивно на 50% понижуючи свою платню, та платню держслужбовців адміністрації президента, намагається створити аналогічний фонд, та упевнено йде гарно прокладеним шляхом Л. Черновецького…
 
Наповнюваність цього фонду буде відбуватися не за рахунок платні президента, та держслужбовців, а за рахунок платників державного бюджету усієї країни.Ось чому так поспішає Партія Регіонів зі зміщенням Прем'єр-міністра України.
 
Справжня мета створення фонду – це за рахунок громадян України, накопичення значних коштів, для подальшого фінансування Партією Регіонів своїх виборчих компаній до Верховної Ради, та в місцеві Ради.
 
Благодійність – ширма, яка іноді надійно прикриває дійсні справи, мотиви та дії…
 
Шануймося!
© В. Простолюдина [26.02.2010] | Переглядів: 3325

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.0/58

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook