для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Юля - хто вона?


Юля - хто вона?
     В червні прозвучала секретна тема про осінні парламентські вибори. А хто може в них перемогти? Тільки не БПП та Народний фронт, бо їхній процент у парламентській більшості - мінімальний. Осінню можуть перемогти лише колишня Партія регіонів та Батьківщина. З Партією регіонів, чи як вона там зветься, Порошенко повністю згоден – бо це його партія. А ось від Батьківщини його бісить, бо там випадково може перемогти Тимошенчиха, а вона для будь-якого президента – повний ворог, що для Юшенка, що для Януковича, що для Порошенка. Тому Порох дав команду офіційній владі зробити все, щоб Юлька стала злочинцем. Для цього глава депутатської фракції БПП Герасимов А. В. 6 червня вніс на розгляд Комітету з питань Національної безпеки і оборони пропозицію заслухати Юлію Тимошенко з питання підписання газового контракту в період її прем'єрства 2009 року. Бо як вважає Герасимов, рішення незалежного Міжнародного суду дає нам серйозні підстави вважати, що контракт Тимошенко - це зрада національних інтересів країни. Оскільки наслідком цього стали Харківські угоди. Вони привели до значного посилення мілітаризації Криму, а це стало однією з причин агресії і анексії Криму. Але керівником фракції БПП є Герасимов, який розпочав свою діяльність як сепаратист на початку агресії на Донбасі. Але ж усі сепаратисти – це вірні друзі Порошенка, хоч він клянеться в зовсім іншому.
     А тепер давайте вернемось до початку 2009 року, коли прем'єр-міністр Тимошенко заключала договір з прем'єром Путіним про поставку російського газу в Україну. Ціна на газ була мінімальною, бариги Фірташ та Бойко з невідомим «Росукренерго» були відкинуті офіційно, і всі чекали підпису… Аж поки в цю справу не втрутився президент Ющенко. А ми всі повинні пам'ятати, що ще 4 січня 2006 року президент Ющенко, прем'єр Єхануров і керівник «Нафтогазу» Івченко одним розчерком пера скасували угоду з Російською Федерацією, де газ був по 50 доларів. Ціна на газ виросла, брат Юшенка Петро став «Петрогазом», і всі були задоволені. Аж поки через три роки в це дійство не вступила новий прем'єр Тимошенко. Вона забулася про «Петрогаз», про «Росукренерго», вона думала лише про Україну. І цим вивела з себе Ющенка. Той відізвав з переговорів главу «Нафтогазу» Олега Дубину, і договір застопорився. Тоді уже Путін розсердився, і перекрив газ у Європу, а мороз у цей момент був дуже сильний. 10 днів газ до Європи давала не Росія, а Україна. Тому Путін розпорядився, щоб російська ціна на газ для України збільшилась, договір став більш жорстким, і ми підписали негарний договір. Хто підписував? Нам хочуть втюхати, що контракт підписали Тимошенко і Путін. Це неправда, оскільки контракт підписали Дубина і Міллер.
     Ціна на газ для України була 233 дол. Цілих 15 місяців трималась ця ціна. Аж поки в квітні 2010 року президент Янукович не прийняв Харківські угоди. Це ті ж газові договори, які, якби Янукович захотів, то були б вигідні Україні. Але Партія регіонів від цього відмовилась, і залишила невигідні для нас ці договори. І вона добилась продовженням перебування бази російського флоту в Криму на 25 років, і це наслідки мудозвона Януковича, який ховається зараз від відповідальності в Ростові. Крім цього, ціна на газ зросла неймовірно. Через місяць після підписання Харківських угод, ціна на газ для України виросла до 350 дол, а потім і до 450 дол. Але ми при неймовірно високих цінах на газ при Януковичу, розраховувались по ціні 0,72 грн. за 1 куб. м. А як тільки Порошенко переміг на виборах, то ціна збільшилась майже у 10 разів і зараз стала 6,96 грн. за 1 куб. м. І куди пішла ця величезна ціна? Нам – ні копійки, лише нашій мафії. Ось так наші бариги перетворили нашу собівартість у свої мільярди.
     Аж ось 31 травня 2017 року НАК "Нафтогаз України" повідомили, що Стокгольмський арбітраж задовольнив ключові вимоги компанії в суперечці з "Газпромом":
-Умову "бери або плати" скасовано.
-Заборона на реекспорт скасована.
-Формула ціни на газ переглянута з 2014 року.
     І тут виявляється, що Тимошенко мала рацію, коли в 2009 році заключила договір про ціну газу. І  вона нашим баригам не по зубах. Бо не ті часи, не ті бариги. А Верховний суд України ще 14 квітня 2014 року скасував вирок Печерського районного суду, винесений 11 жовтня 2011 року по так званій «газовій справі», як незаконний. А саме, «в зв'язку з відсутністю події злочину». Якого дуже добивався президент Янукович, коли посадив Юльку на 7 років. І тепер Порошенко аж зубами скрипить, бо не може посадити цю ж Юльку хоч до виборів. Тому він змусив свою команду шукати будь-яких законів, щоб Тимошенчиху втихомирити на будь-який час, що співпадають з виборами до Верховної Ради. Але чи упорається він зі своєю командою – ось в цьому я маю сильний сумнів.  
© Михаил Григорук [13.06.2017] | Переглядів: 5111

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.0/70

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook