для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Лист коваля Івана до президентських шанувальників


Лист коваля Івана до президентських шанувальників
Шановні пани та панночки, президентські шанувальники.
На вас моя остання надія!
Пили ми вчора з кумом оковиту… Тринділи собі, під салко з цибулькою, про усяку всячину …Та після третього гранчака чорт мене дьорнув, заговорити з ним про владу…
Коли гомоніли про Раду, він тільки посміхувався… Про прем’єра – скреготав зубами… Та коли я заїкнувся про Петра Олексійовича; про те, який він чесний та справедливий, кум аж підскочив! Ти, каже, Іван, чи дурний, чи п’яний?! Хто чесний? Він?!
Далі такі матюкн попер, що соромно повторювати… Коротше кажучи, зовсім мене кум заплутав.  Та я хитрий – запропонував йому ще дребелизнути, щоб заспокоїтись. Випили. Він мене й питає: а як ти, Іване, називаєш людей, які не виконують своїх обіцянок?
Брехунами, кажу. Тоді чому ж ти, сучий сину, називаєш Петра «чесним»? Він що, не людина? Тут вже й я не стримався…  Та шо він тобі, куме, такого збрехав, шо ти, як скажений?! Він жеж чоловік з освітою! Не то шо гопник єнакіївський! До того ж по англійськи шпрехає! Чого ж тобі іще треба, дурню?! (тут я трішки переборщив, бо кум у мене хоч і матюкається, як швець, але дві вищі освіти має. Не то шо я – коваль-самоучка)
Він подивився скоса на мене, і так спокійненько прохрипів: чого мені треба? Нічого, в принципі. Лишень зрозуміти  одну дрібницю -  як людина, яка до свого президентства закликала не вести з терористами ніяких переговорів, та застосовувати проти них тільки силу,   тепер гарантує їм імунітет від кримінальної відповідальності? Тобто, виходить, що він пробачає убивць  від імені тих,  кого вони закатували та вбили! Пробачає від імені матерів, дочок та синів убитих! І це чесність по-твоєму? Він що, Бог? Та пішов ти, куме, разом з ним куди подалі!
Козел!..
 
Отак ми, шановні пани та панночки, з кумом і посварилися. Та я не піду з ним миритися, доки не взнаю, чи справді президент міг таке терористам наобіцяти? Чи то може кума від горілки переклинило...  
Тому й звернувся до вас. Та якщо це правда, то розтлумачте мені, будь ласка, навіщо він це зробив?
 
Іван.
© violonchelist [30.08.2015] | Переглядів: 3208

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.2/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook