для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вот і всьо, что било! Ти как хочєш єто назові!


Вот і всьо, что било! Ти как хочєш єто назові!
Нє, ну нема про що писати! Все було ясно, як Божий день ще рік тому! Але втриматись не можу. А що поробиш? Баба - вона і в Австріі баба. Нє?
   Так от! Дімка, сука, заговорив! І як! Ну, приблизно, як прямим правим в лівий глаз.
   Встреча состоялась накануне президентских выборов в Украине в мае прошлого года. При этом Фирташ отмечает, что был ее инициатором и ставил целью не допустить президентства Юлии Тимошенко. Об этом бизнесмен заявил, выступая в четверг в суде в Вене по делу о его экстрадиции в США, информирует Цензор НЕТ со ссылкой на "Интерфакс-Украина".
"Главное, что мы получили (от встречи. - Ред.,) то, что хотели: Порошенко - президент, Кличко стал мэром (Киева. - Ред.,)", - сказал Д.Фирташ.
    Нє, ну ми знали, що вони нікуди не їздили. Тобто їздили, але не зустрічались. Правильніше зустрічались, але випадково. Ну і точно ні про що не домовлялись. Так, дьорнули по стопарику за день народження Валодьки Кличка і розбіжались.
28.04.2014 14:45 В штабе Порошенко отрицают встречу с Фирташем в Вене- http://news.liga.net/news/politics/1534215-v_shtabe_poroshenko_otritsayut_vstrechu_s_firtashem_v_vene.htm

А тут той алєгарх недогазований, проти яких наш Президент вдень і вночі бореться, заявляє, що були конфіденційні домовленості, котрі він поки що розкривати не бажає. Ну не скотина?! То шо - шантаж? В США його не видали. З Австрії пора смиватись, поки ще раз не почали. В Росію вроді стрьомно. Так я, мол, іду в Украіну, але знаю про що не казати. Я, лічно, ні в шо таке не вірю. А ви?

   По-перше люди голосували за ПОПа тому що це був єдиний вибір. Всі решту були ще гіршими. Фірташа послухати - так 54% якісь довбойоби. Іх, тіпа, як катят развєлі. Фігня яка! Ну не за Юльку ж було голосувати!! Тим більше, шо вона Путінський агент. Хіхікала з ним. Ціну на газ придумала, що ми ще досі розхльобуєм. Нє-нє, не досі. Бо тепер би 100 з копійкою за іі договором газ би коштував. Та й так та сучкаваровкаблох для населення зменшила ціну. Тоже скатіна. А, чуть не забула! То ж Мата Харі! Полюбуйтесь:
  
Фірташ під присягою у віденському суді заявив, що він організував обрання Януковича на посаду президента на противагу проамериканському кандидату Тимошенко. Пізніше так само організував обрання Порошенка президентом з метою не допущення до влади проамереканської Тимошенко. Для цього ним, Кличком і Порошенком були підписані секретні договори про розподіл влади між Порошенком, Кличком і частиною партії регіонів яка орієнтувалася на Фірташа.(с)
 
Опанькі! Тобто як?! Патріот Украіни Петро Порошенко, разом з інтернаціоналістом Віталієм Кличко, під керівництвом проросійського Дмитра Фірташа разом з партією регіонів боролися проти проамериканської Юлії Тимошенко?! І все це він говорив під присягою і суд повірив?

   Нє, ну Вєталь молодець. Недаром мав президентом бути. До зустрічі з Фірташем. Так строго заявив
http://censor.net.ua/news/334843/
   Мол так і так. Таваріщ, ваша пред'ява не коректна. Магьот, коли хоче. Нє, шо б як дурачок вискочити. Мол, бреше газпромівська морда!  А так - некоректна! Для 54% інтелектуалів пояснюю. Правдива, але не на часі.
   А Петро Олексійович мовчать. Але ще скажуть. Він же ж аспірантуру на факультеті міжнародних відносин і міжнародного права закінчив. Партію регіонів створив. В два рази статки при злочинній владі збільшив. Чо йому з рєчамі вискакувати. Досі піпл хавав і далі буде.
   То тільки Мустафа з Сєрьожєй палене вчули.
http://censor.net.ua/news/334819/
Нє вінаватая я, тіпа! Он сам прашол. На Прєзідєнта. А я просто так дупутатство палучіл.
   Ой, то не тільки цирк на дроті - то і сміх на патичку! Вітаю вас сестри і браття. І ті що 54%, і ті що 5%, і всі решта. То - позор!!! І позор всіх нас разом. Не залежно чим закінчиться вся ця історія, і чи чимось закінчиться... Ми крепко обісрались... А деякі продовжують це робити. Я не знаю, що людям ще може очі відкрити! Хіба що виделка? В кожне!!! В ліве і в праве!!!
  
© Сторонній [01.05.2015] | Переглядів: 10309

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.2/88

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook