пароль
пам’ятати
[uk] ru

Діалоги з експертом з приводу Муженко.


Діалоги з експертом з приводу Муженко.
Вчора мав бесіду з людиною котра є затятим критиком влади, але на відміну від більшості ДДшних всьопропальців і «критиків» має аналітичний розум і фахову освіту у військовій царині.
 
Діалог завершивсь тим, що кожен лишивсь при своїй думці.
Нажаль чи на щастя, але експертом не було наведено жодного переконливого доказу його критичних висновків. Натомість моя позиція настільки рознервувала експерта, що я був просто послан в гніві biggrin pardon blush2
 
Одразу скажу, що моя думка стосовно Муженко така, що якщо проводити паралелі і аналогії, то він є чимсь на зразок Ворошилова чи Будьоного у другу світову війну.
Всі закиди в зраді найпевніше безпідставні (на 99,9999999999%), а самого Муженко скоріш за все таки переведуть на іншу роботу. Наприклад створювати оборону поза зоною АТО (На резервний фронт так би мовити……… як свого часу Жукова)
 
Ну, а тепер до діалогу (це не дослівний переказ, також опущені моменти коли експерт зривавсь і періодично посилав мене):
Думка експерта:
Муженко паркетний генерал вискочка. За три роки після отримання військової освіти примудривсь стати від командира взводу мотострілків аж командиром батальйону, що свідчить лише про волохату лапу або вміння себе показати перед начальством і прогнутись та вислужитись.
Мій аргумент:
Можливо. Але наприклад візьмемо біографію іншої людини ЖУКОВА. Так цей після отримання військової освіти теж став командиром взводу кінноти (тодішній аналог мотострілків) і вже В  ТОМУ Ж РОЦІ (а не через три роки) став командиром ескадрону (в кінноті це аналог батальйону), а за три роки став командиром ПОЛКУ.
Можливо більш стрімкий ріст в кар'єрі був зумовлений тодішнім часом……… Але в цей період (1920-1923 роки) Жуков воював з селянськими повстаннями та різними групами Антанти, що їх підтримувала (ну типу тодішніх сепарів).
І між іншим коли наша (хоч і надслабка на той час армія) воювала проти озброєних бандюків Стрєлкова-Болотова, то Галатей з Муженко звільняли місто за містом і брали ворога в котли на раз два, а от коли на допомогу бандюкам прийшли кадрові частини добре озброєної армії РФ…………..
Ще аналогія, саме Жуков був начальником штабу перед нападом німців і в перші місяці війни……….
В наслідок розгромних втрат і купи котлів Жукова зняли з посади у 1941 та перевели на резервний фронт, а потім він проводив низку вдалих операцій. Ймовірно, що і Муженко знімуть і переведуть.
 
Думка експерта:
Муженко мав би бути знятий вже давно і призначений інший ось є кандидатури правильних генералів.
Моя думка:
Ну це з вашого погляду ці генерали правильні, а з погляду більшості Інтернет патріотів, правильним було би призначити Семенченко (цю кандидатуру називали минулого літа при облозі воріт МО) або Яроша (цю кандидатуру постійно називають), а в них взагалі військової освіти нуль. Тому правильніше буде набратись таки терпіння і дати президенту самому вирішувати.
 
Думка експерта:
Порошенко довів свою нездатність бути головнокомандуючим і має піти геть.
Моя думка:
Функції головнокомандуючого президент (будь якій) отримує за конституцією і обирається не лише для виконання цих функцій, а і інших теж окреслених конституцією. Ви можете назвати когось іншого з тих хто брав участь у виборах і хто би був тепер показав би себе кращим головнокомандуючим? (ЕКСПЕРТ  НІКОГО  НЕ  НАЗВАВ)
 
Думка експерта:
Цей президент остаточно втратив мою довіру і має піти.
Моя думка:
Окрім вас є ще купа людей, а стосовно довіри, так наскільки мені відомо ви за нього не голосували, тож як він мав втратити у вас те чого наче б то і не мав? А мою довіру він не втратив, а навпаки лише збільшив.
 
Думка експерта:
Ну от коли в нас призначали на посаду, то вибирали кандидатів і комісія радилась……….
Моя думка:
Ну ви зрозумійте, у вас обирали на посаду  ФАХІВЦІ  серед ФАХІВЦІВ, а на посаду президента обирають всі серед всіх. Тож нам або конституцію треба міняти і забирати права головнокомандуючого (а як це виглядатиме (?)) або проводити нові вибори з яким результатом???????????? На виході 100% буде не військовий фахівець.
 
Далі експерт мені остаточно побажав доброї ночі. pardon
© Слово [12.03.2015] | Переглядів: 1504

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.0/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook