для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Просто зле ІМХО


Просто зле ІМХО
Стомлена. Виснажена. До цих пір не можу оговтатись від чергової звістки про бездушність сусідів (Борис Нємцов, вічна пам’ять, Україна втратила ще одного справжнього друга). В голові не вкладалося і до цих пір не вкладається. Хотілося плакати. Голосно, істерично, але сліз не було. Сиділа півдня мов зачарована і дивилася в новинах, як люди покладають квіти до місця розстрілу. Думалося: «Боже, на все твоя воля…коли вже скінчиться цей жах?»
 
Розбита.  Розбита думками про те, що 6-8 березня Надіному здоров’ю буде завдано вже непоправимої шкоди. І потім…або інвалідність, або смерть. Як ? - скажіть мені – як? Достукатися там до них? Безсовісних, безсердечних, безумних…
 
А тут у нас у людей свої проблеми. Що їм та Надя чи Нємцов? Тут сахар подорожчав на 30 відсотків! Ви чули?! А ще буде дрожчати рис! А бензин скіки коштує! Доборолися на Майдані? Ось вам!  А з доларом –що??! Ай-яйяй і що ж воно далі буде?! Слухаєш і хочеться дати в морду і запхати той сахар, ту муку в одне місце, облити тим бензином і феєрично підпалити. Суки. Коли вже вони наїдяться?! Тут щодня хлопці гинуть на фронтах. Їх захищають, їх дітей, а вони очі один одному виїдають у чергах. Стоїш дивишся на цей очумілий натовп і так гидко, що хочеться плюватися.
 
Шокована тим, що безліч росіян готові воювати, не сподіваючись навіть на перемогу. Вони навіть не можуть пояснити за що, хто загрожує і кому вони нах. взагалі потрібні… вони готові здохнуть (що і демонструють) незрозуміло за що. Російська нація померла вже давно, зараз вона помирає вже фізично.
 
Якийсь обгорілий у танку бурят роздає інтерв’ю наліво і направо. Всі обговорюють, коментують, співчувають. Для мене що бурят, що росіянин в 14-15, що німець в 41-45, прийшли до нас зі зброєю, вбивають наших хлопців. Чим раніше їх уб'ють, тим менше вони тут накоять. Все дуже просто і зрозуміло.
Мені-от незрозуміло інше - чим Україна так насолила Бурятії, що люди звідти приїжджають нас вбивати на танках? Начебто ніколи ми з ними нічого не ділили, ніколи їх не кривдили. У нас історично різні перипетії були з татарами і поляками. Різалися щедро, від душі. Чому зараз вони союзники України? Чому буряти йдуть на війну? Їм що, видають наркотики ще до поранень?
Так що за національністю він не бурят - він мудак. У кацапів національності немає, тільки породи, як у собак. Кацап бурятської породи. Якби він був у Бурятії, він би запитав себе: якого хєра я поїду вбивати не зрозумій кого, не зрозумій за що, в країну - не знаю де. А він – у Росії, країні кривавого терору. Маріонетка в руках шизонутого карлика. Живе обгоріле і нікому непотрібне м'ясо.
© Юлия Гиря [05.03.2015] | Переглядів: 3812

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.4/62

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook