для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Актори і ролі


Актори і ролі
Справа в тому, що форматом ДД є "лікування пацієнтів", а не усунення хвороби.
 
"Проста" наша дурдомна публика ототожнює акторів-осіб з тими ролями, яких акторам випадає грати в нашій яскравій життєвій драмі. Тих політ-акторів, що мають нахабство грати негідників, наші посполиті дурдомці чмурять по чорному, матюкаючи їх шар за шаром, аж поки ці шапокляки і барабаси не втратять людського обличчя.  
 
Мені ж в цій ліричній оптимістичній трагедії життя випало бути не «простим» гальоркіним, а таким собі маленьким самотужним позазальним «хвілософом» .. А фсі хвілософи-домушніки розуміють, що окремі люде є лише виконавцями ролей .. Якщо людині випало грати в житті певну роль, то як цю людину не товчи .. товкчи .. товпчи, а вона своє відіграє ..
 
Тим не менше, саме гра осіб політ-акторів подразнює сприйняття «простої» публіки.
 
Натомість «хвілософи» відшукують ті бездушні тенденції, від яких утворюється сама гра окремих акторів ..
 
Хвілосоп .. це таке створіння боже, яке стоїть осторонь лаштунків і десь там, глибоко в потаємних куточка свого продовгуватого мозку вважає себе богом. Ну, не таким Богом, якого пишуть з великої літери, а таким собі .. не таким як всі ..
 
Так от, у нашій божественній комедії останнього десятиліття відбувалися злети і падіння гєніальних і просто талановитих майстрів політичної гри, а труппа дурдомського персоналу синфазно з протуберанцями незгасимої української долі поділялася на поганишів і доброшів і кожна половина вискакувала із штанців і заскокувала на іншу половину добиваючи її чи то неспростовними доказами поганства протилежних політ-акторів, що взялися грати поганські ролі, чи, якщо під рукою обмаль неспростовних доказів, то просто наносячі колєггам невіччя зазубреними матюками.
 
І хто увійшов у раж .. у формат дурдомних тактик ближнього бою .. Хто навчився за одним понюхом струмінця .. з однієї потяжки поганського духу ідентифікувати запецька, чи не приведи боже – кацапа .. Чи навпаки .. Той вже до кінця залишиться воїном світла з правильним кольоровим забарвленням. І тут, прямо серед дурдомної зали, коли-небудь  і помре. Вічна пам’ять.
 
Амінь!
 
******************************
 
В іншому місці, де на галявині .. під кущами з кліщами .. поразлягалися хвілосопи .. висмикуючи травинки, щоб в задумливості посмакувати їх .. лежачи головою на розпечених коров’ячих кизяках, висушених наче верблюжі колючки ..
 
Там би і я повиступав би неквапливо .. Скажімо, пробубонів би такий спіч:
 
«Схоже на те, що петіна роль в світовій грі полягає в тому, щоб тримати ситуацію в Україні стабільною, поки санкції Заходу ведуть до внутрішньої нестабільності РФ.
 
Принаймні, поведінка ПОПи не протирічить такому розподілу ролей між гравцями на світовій арені. І тим більше, що ця роль є природною для ПОПа і сприяє стабільності його власного стану.
 
Стабільність передбачає також утримання РФ від спроби захопити нові території на Лугандоні, як стабільність означає і утримання власної армії від спроби піти у наступ. Коли 17 січня наші війська влаштувували маленький наступ навколо Донецького литовища, туди вирушив начГенШтабу Муженко, скоріше за все з метою утримати комбригів від глибокого просування на Лугандон і звільнення частини території від сепарів.
 
На моє уявлення РФ почне розвалюватися через 5 років. Отже, маємо 5 років протистояння попереду. За цей час деякі повільні процеси (серед них і оновлення населення) дещо просунуться вперед і у нас виникнуть нові обставини життя.
 
Можна припустити, що якісь великі майстри світової гри позначили ПОПі роль двома словами: «Не поспішай».
 
Схоже, що всі зійшлися на тому, що ця історія має одне безальтернативне закінчення – розвал РФ. А розвал потребує часу і натхнення."
 
***************************************
 
Але я був би останньою занудою, аби виставляв такі спічі на куліковському полі ДД.
 
Адже кожного разу, коли таке занудство виповзало ящерицею з-під моєї клави, мої делікатні колєгі знімали тапці і обережно, щоб не грюкати амуніцієм, на циплах виходили з зали .. І мені ставало соромно за своє занудство.
 
То ж я і кажу – нарешті зрозумів, чому мені не підходить ДД ..
 
ПС
Може хто думає, що це йому нецікаво .. Але я так не думаю ..
 
Singing
 

 
© Карт [20.01.2015] | Переглядів: 2994

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.1/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook