для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Звернення до Президента України Петра Олексійовича Порошенко.


Звернення до Президента України Петра Олексійовича Порошенко.
Пан Президент!
 
Під час виборів Ви отримали суттєву підтримку українського народу як в межах країни так і за кордоном. Ми повірили у Вашу спроможність відкинути у сторону власні інтереси та прійняти відповідальність за долю України як незалежної держави вільних людей.
 
Вашою діяльністю на найвишій урядовій посаді Ви продемонстрували що не відповідаєте як людина, посадовець або лідер тому високому рівню, на який Вас делеговано народом України.
 
Ви є гарантом Констітуціі України але Ви вважаєте нормальним порушувати ії пункти маючи в особистій власності підприємства та фінансови установи. Я також не уявляю собі президента сучасної демократичної держави, маючого у особистій власності канал телебачення, котрий може бути використаний в особистих політичних та фінансових цілях.
 
Процедура імпічменту на цей час не є юридично завершеною і Ви не знайшли ні часу ні сміливості внести пропозиціі щодо ії вдосконалення та придання ій завершенного вигляду. Без ціеї процедури інститут демократичного правління демократичною державою не є повністю функціональним. На цей час Україна юридично не є демократичною країною без закінченої процедури контроля над владою з боку населення.
 
Ви виходите за межу своїх повноважень як президента, намагаючись впливати на законодавчу гілку влади, коли Ви проштовхуєте своїх людей на посади у Верховній Раді або впливати на процес прійняття рішень. Це є порушенням Констітуції України та демократичних принципів керівництва.
 
Ви не спроможні гарантувати констітуційне право громадян на чесний і прозорий суд та справедливість, і станом на сьогодні жодний злочінець, вбивавший беззахистних людей на Майдані не є покараним.
 
Ви показали свою повну нездатність у справі боротьби з корупцією, яка є одною з важливіших і смертельних небезпек для українського суспільства.
 
Ви використовуєте свої високі повноваження у власний інтересах, сприяючи політичній кар'єрі вашої вінніцької команди на прікладі Спікера Парламенту Гройсмана та Вашого сина.
 
Що стосується Вашої адекватності як Головного Військово-Командуючего, то Ви не є людиною з будь яким військовим досвідом, не спроможні керувати Збройнимі Силами України та не маєте відповідних, як провідника нації, рис Вашого характеру коли ситуація на фронтах раптово погіршується або коли потребує вжити запобіжних заходів, що є важливою частиною любого озброєнного протистояння.
 
Ви не маєте політичної та громадської волі зробити кадрові перемішення у складі керівництва ЗСУ і конкретно у Генеральному Штабі. Ви несете персональну відповідальність за трагедію Іловайська коли вирішили не карати винних о цьому керівників ЗСУ. Тому покарання стосується Вас особисто.
 
Ви уникаєте відповідальності та перекладуєте її на других, коли особисто "передаєте" військову техніку до частин, а потім, коли з'ясовується що частина техніки не відповідає техничним вимогам, замість того щоб взяти особисту відповідальність за помілки у Вашому засобі керування та формування завдань для підприємств оборонного комплексу, Ви лише караєте підлеглих та робите вигляд що Ви тут не при чому.
 
Ви особисто озвучили неправдиву інформацію щодо військових операцій 95-ї бригади на Сході України, намагаючись заспокоїти українське суспільство щодо покарання винних за Іловайську трагедію. У будь-якому демократичному суспільстві це був би великий скандал та публічне розслідування причин того, чому президент країни сказав перед журналістами та громадськістю таку неправду.
 
Ви особисто та команда Вашіх помічників продемонстрували повну неспроможність та аматорство на міжнародній політичній арені. Ваша слабкість як лідера була додатковим фактором для захоплення політичної та стратегічної ініцітиви як сепаратистами так і підтримуючим їй Кремлем. У той час коли демократична спільнота Заходу іде на навмисне погіршення своєго економічного становища з Росією, Ви продовжуєте політику економічних відносин та торгівлі з країною, яку Ви на кожній міжнародній зустрічі називаєте "загарбником". Ви також є відповідальною особою за усі таємні домовленності з Володимиром Путіним, та його дипломатичними і військовими представниками, котрі не публікуєте для ознайомлення вашим електоратом.
 
Я особисто був свідком настирних та занепокоєнних дзвінків з Вашої адміністрації, коли представники народу у вигляді командирів добровольчих батальонів узяли ініціативу у свої руки та вирушили до Сполучених Штатів для того, щоб зробити те, на що державні установи виявилися неспроможними - надати рішаючі зусилля та тиск для скорішого прийняття Сенатом та Конгресом Сполучених Штатів законів на допомогу Україні.
 
Я можу ще багато чого донести до Вашої уваги але це буде практично безкінечний лист.
 
Тому підсумовуючи я звертаю увагу на те, що Ви не відповідаєте кваліфіційним вимогам до посади Президента України. Ви - людина вчорашнього політикуму та його засобів досягнення цілей. Де особисті цілі не відокремлюються від державних.
 
Ви виконали свою роль на окремому історичному фрагменті але зараз Ви та Ваша діяльність на посаді Президента України не відповідає вимогам сучасного українського суспільства.
 
У цей складний та доленосний час для української державності Ви повинні залишитися справжнім патріотом та громадянином своєї країни і ПОДАТИ У ВІДСТАВКУ.
 
Це не є якимсь ганебним вчинком, це захід до якого вдаються політики та державні посадовці у країнах розвитої демократії. Це може бути щось нове для Вас особисто, але це є сміливим громадянським вчинком та прикладом до майбутніх керівників країни.
Треба мати громадську мужність та мудрість досвіченого політика для усвідомлення того, що діяльність того чи іншого урядового посадовця вже не є прогресивною, а ліше заважає подальшому покращенню сітуації у суспільстві. Саме так функцінує демократія і саме це робить демократичні країни такими розвинутими та сильними.
 
Також такий шлях змін у керівніцтві країни є найбільш спокійним, цивільним та безпечним для країни у стані війни. Бо не дестабілізує і без того напруженну ситуацію. Тому такій вчинок буде оцінений громадськістю та нащадками з подякою і шаною. Бо якшо Ви станете чіплятися за владу як Ваш попередник - то це може привести до дуже поганих та непрогнозованих наслідків. Будь ласка добре поміркуйте над такою небезпечною для країни можливістю та зробіть правильний вибір довідченого політика цівілізованої сучасної країни.
 
Звертаючи увагу на Вашу політичну кар'єру та пройдений шлях - чітко проглядається Ваше бажання мати як можливо більше влади. І це не є якимось поганим або грішним бажанням. Але отримавши цю владу - Ви так і не зрозуміли що треба з нею робити. Ви не зрозуміли що вона дана Вам не для особистих цілей. І що Україна не є Вашею власністю. І що ризик втрати навідь одного людського життя не вартий парадів та гучних піар-акцій.
 
Настав час змін і Вам краще вийти за межі спортивного майданчика та дати змогу зробити то, що Ви не змогли - другим гравцям. Бо нам потрібна не участь у змаганні. Нам потрібна лише перемога.
 
По моєму прибуттю в України маю намір вручити копію цього звернення до представників Адміністрації Президента України.
 
Мета публікації у соціальних мережах - може прочитаєте та порозміркуєте. Бо часу немає. І якщо нічого не зміниться - ніхто не дасть більше грошей і ніякий Сорос не допоможе. Буде дефолт, буде катастрофа та повне россійське вторгнення під виглядом "стабілізаціі" ситуаціі.
 
Тому прохання ( поки що не вимога) - дати можливість краще підготовленим та з сучасним засобом міркування людям врятувати неньку Україну. Бо це є Ваш громадський обов'язок.
 

 

Рустам Ташбаєв
© Gordon Shamwey [13.01.2015] | Переглядів: 6628
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.6/67

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook