для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Методи


Методи
Я все думав, чому це Путін погодився на перемир’я? Перевага ж була на його боці. Якихось чотири батальйонних групи навели на Донбасі шороху. З санкцій він відкрито глузує, вводячи додатково ще й обмеження на імпорт. Європа зі Штатами надійно бояться його бомб. Але він зупинився, не виконавши навіть програму мінімум – прохід до Криму. Не кажучи вже про максимум – підім’яти весь південний хід. Зупинився без якихось серйозних вимог до нашої сторони.
 
Думаю, він просто чекав результатів виборів. Тобто, інформації, які  регіони ще вірять, що він несе мир і будуть зустрічати з хлібом-сіллю. Не знаю, чи задовольняють його попередні результати, але мене вони тішать мало. Регіон, де більшість вважає, що владу в Києві захопила хунта, є значно більшим, ніж зона АТО.
 
Цікавим є те, що зрадили Україну і лягли під Росію саме ті, хто найголосніше називав зрадниками бійців УПА, а з ними і всіх жителів Західної України. Якщо вони лишаться  в складі України, сумніваюся що решта українців будуть підбирати слова, щоб їх охарактеризувати. Що поробиш, вони самі подали нам приклад і надали натхнення.
 
Але то все ще в майбутньому. Наразі йде війна. Різними методам. В Кагарлику спалили автомобілі нацгвардії. Це проскочило в новинах. Але в новинах не казали, що в ту ж ніч згоріли ще дві автівки. Власники – два брати-волонтери, які активно займалися допомогою воїнам. Це сталося в Червонограді. Так-так, в тому самому Червонограді, де в далекому 1990-му був повалений перший пам’ятник Леніну в СРСР. Здавалось би, не посміють у самому лігві бандерівщини... Посміли. Не побоялись. Хоча, якби їх піймали, або хоч би впізнали, вони б мріяли потрапити до міліції. Там був би хоч якийсь шанс вижити.
 
Щоб мати можливість виграти цю війну, потрібно боротись тими ж методам, що й противник. Тобто, жителі окупованої зони теж дуже допоможуть, якщо будуть палити транспорт і житло надто активної вати. Ще можна здавати інформацію силовикам про тих, хто збирається їхати, чи вже поїхав до інших областей. Зараз в СБУ вдячні  навіть за ту інформацію, яку сорока на хвості принесла. Та й натрапити там на зрадника малоймовірно, бо очищення у них іде швидше, ніж у інших силовиків.  Інфу про своїх вони збирали з особливим натхненням.
 
У Попасній вибори до ВР не відбулися, бо терористами було анонсовано обстріл дільниць із крупного калібру. Чому тоді не можуть бути підірваними дільниці за день-два до виборів у Лугандоні?
 
Ще один приклад.

А це можна брати на озброєння на решті території України. Щоб ті, хто молиться на карлика, сиділи тихенько і боялись голову підняти. Аж поки не виїдуть під крило Ху"ла, до омріяних Магадану і Якутська.
© Коваль [29.10.2014] | Переглядів: 3100

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.6/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook