для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Блуждающій пупок


Блуждающій пупок
   Яка гарна новина: до святої православної ДиНиРи приїздив- сам, лічно!- православно- антихвашистський піпєц Йосип Кобзон. Там цілий концерт забацав, у супроводі ансамблю МВС (можна було й з колективом пенітенційної служби приїхати, з ансамблєм пєсні й пляски "Сонце всходіт і заходіт). Гімна заспівав! А тоді ще напару з самим Захарченком, сантехніком-гомно- тьху ти, многостаночніком, пісняка врєзав.
 
   Народився наш великий пєвєц (чи таки піпєц), на Дніпропетровщині, а тоді, як ми усі знаємо, втік від злих бендерівців, аж на Донеччину. Тут, правда, дві цікавинки вимальовуються.
 
   Цікавинка перша. Про отой переїзд наш пєвєц розповідає так, ніби то прямо "Бєгство до Єгипту". Хоча, як на мене, "Дніпропетровські бандерівці", це щось на зразок "Єврейського казачєства". Мабуть, отим бендерівцям не сподобалось те, що Йося кашруту не дотримувався. Прийшлось тікати.
 
   Коли в’їзд до Донецька нашому героєві було заборонено, то він сказав, що вони, заборони, йому до лампочки, бо тут його пуп було зарито. Пробачте моє єхидство, але якийсь пуп у нашого пєвца "блуждающій".Із Дніпропетровська він сам, без нічиєї допомоги, мігрував до Донецьку, де й "угнєзділся".
 
   Взагалі, не тільки товаріщ Кобзон страждав від бандерівців, не він один! Ще один герой на власні очі бачив, як кляті фашисти розпинали негрів у Львові. На руських берьозках! Тобто, з особим цинізмом. Ще один, працюючи на Одеській кіностудії, прямо ісстрадался від українських буржуазних націоналістів. Нє, оценітє красоту ігри та глубіну лізка: в ОДЕСІ! В місті, що, мабуть, найкосмополітичніше в усьому світові!
 
   Недільного вечора теревеню по Скайпу зі своїми кримчанами: обмінюємось домашніми новинами, ніякої політики. Коли раптом мені: "Ось, послухай!"- і вмикають телевізор гучніше, щоб я чув. А там- новини. Тема новин, звісно, наші вибори. І тут- ой, матінко!- ведуча новин питає у київського кореспондента, чи багато на виборчих дільницях у Києві озброєних людей? І той починає щось там серйозно та довго патякати. Слухати маячню у мене не вистачило  здоров’я.
 
   Таки да: разом із пупом декому закопали мізки. Чи, принаймні, совість. Ну товаріщь Кобзон: чого вам, особисто вам, у цьому житті не вистачає? Хто тягне вас за вашого дурного язика? Змовчали б- і нічого! Не думаю, що особисто Путлєра перехнябило б від того, що ви б просто змовчали. Просто, товаріщь Кобзон, совок вже давно пустив в вас свої метастази. І вам дуже хочеться, щоб вони проросли також в нас, в громадянах України.
 
   Московія так і лишилась совком: імперією, здатною лише на те, щоб якось воювати й розпродавати свої ресурси: майбутнє ваших дітей та онуків. Вижити така імперія здатна, лише загрібаючи собі нові території, перетворюючи їх на пустку.Ота сама пустка, повна розруха- це ваш ідеал, ваша нірвана, ваше всьо. Дивлючись на руїни, в які ви перетворюєте частину моєї країни, ви відчуваєте гарну імперську ерекцію. І тоді вам згадуються оті героїчні часи, коли А-76 коштував 7 копійок літр, ковбаса Докторська- 2-20, дівки були молодими та ерекція була не імперською, а звичайною, людською.
 
   Ви вважаєте себе православними християнами (це я вже до посполитих московських). А це таки по-православному: викидати 100000 доларів на день народження "священника". Ваше "православ’я" вже остаточно скидає машкару, являючи світові рило сатанізму. І герой ваш, вождь та вчитель- непохований небіжчик.
 
   Шкода мені вас, вбогих. Ви так нічого ніколи і не зрозумієте. І будете звинувачувати в усіх бідах, що неодмінно впадуть на ваші голови, кого завгодно: Америку, хохлів, жидів, фашистів,- тільки не себе.
© Саня электрик [28.10.2014] | Переглядів: 3898
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.4/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook