для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Суботня та недільна праця з бабусями - наш величезний електоральний резерв


Суботня та недільна праця з бабусями - наш величезний електоральний резерв
Вибори. Голоси маніпульованих верств населення вже заздалегідь зарахували собі ригали всіх сортів. Але ми ЛЕГКО можемо зробити їхні розрахунки марними.
 
Якщо Ви, читачу, або читачка, у гарних відносинах зі своїма бабусями та дідусями, Вам позаздрять дуже багаті. Але навіть якщо ми з ними не згодні у світоглядних питаннях, в нас є можливість порозумітися, бодай задля доленосного рішення - за кого голосувати.
 
Як саме? Дейл Карнегі наполягав на тому, що ми маємо щиро цікавитися іншими людьми, принаймні, тими, з ким ми поруч живемо, або працюємо. Це дуже розумний заклик, з якого б боку на нього не дивитись. Якщо ми поговоримо у суботу з бабусєю, попрохаємо її розказати перед диктофоном про важке минуле, тим самим ми збагатимо свою родинну скарбницю безцінними свідченнями. Чи всі ми добре знаємо свою родинну історію? Навряд чи. Тож - файна нагода буде для цього вже завтра, у суботу - напередодні виборів. Чесна відверта душевна розмова. Переконайте бабусю на хвилі цієї відвертості. Ви зможете. Підкажіть, за кого голосувати, аби Україна перемогла на цих виборах.
 
А якщо - ніяк?? Заховайте бабусін паспорт. Не дайте їй взяти гріх на душу.
 
Слава Україні!
 
ukr
© Кіт [25.10.2014] | Переглядів: 3136

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.1/29

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook