для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Фронти змій Арсенія.


Фронти змій Арсенія.
фронт змін (фз) - політ.партія України, яка проіснувала з 2007 по 2013 рік, а лідером фз з 2009 по 2013 був А.Яценюк.
У 2013 році фз об'єднався з ВО Батьківщина, але не зник де юре, лише додавши до своєї  назви "народний".
Ідеологію партії фз  прийнято визначати як лібералізм. При цьому партія фз фактично ігнорує питання національної Української ідентичності.  Всі ініціативи фз оцінюються як лівопопулістські.
 
Трохи історії. У 2007 Яценюк, як протеже Ющенка, був обраний до вр України за списком бл. "наша Україна-народна самооборона". Членом жодної партії Яценюк тоді ще не був, а тому в грудні 2008 він для себе заснував свою громадську організацію 'фронт змін'. І вже го Яценюка 'фз'  стала громадянською платформою для створення потім його же партії  'фронт змін'. Саме з того часу Яценюк стає таким "воєвничим" та з своїми "фронтами" вже не розлучається і досі.
 
Еволюція фз : був створений на установчих зборах 3.03.2007. Зареєстрований мю Україні 26.06.2007 під назвою "народна трудова партія", керівником партії був В. Вашкевич. 18.10.2008 "народна трудова партія" прийняла рішення про зміну назви на "демократичний фронт". А вже за рік партія "демократичний фронт" прийняла рішення про перейменування в партію "фронт змін". Новим головою партії був обраний А.Іванчук, через два місяці замість Іванчука лідером партії було обрано А.Яценюка. У різний час фінансування фз Яценюка велося Фірташем, Гайдуком, Пінчуком, Ахметовим. У 2011 році Яценюк заявляв, що діяльність його партії фз фінансується 28 бізнесменами. За рік до парламентських виборів 2012 до фз Яценюка почали переходити та перебігати "помітні" політики з інших опозиційних сил. Так, у вересні до партії вступили Мартиненко, Князевич, Ткач Зварич, Оробець та інші змії від політики. Тоді і закріпився за партією Яценюка слоган ФРОНТ ЗМІЙ.
 
04.2012 після оголошення про спільну з ВО Батьківщиною участь у парламентських виборах Яценюк підкреслював, що його "фз“ існував і буде існувати, але також заявляв, що об'єднання опозиції може закласти основу для створення єдиної партії.
 
14.06.2013 партія Яценюка "фз" на своєму з'їзді прийняла рішення про самоліквідацію партії з метою створення об'єднаної політичної сили з ВО Батьківщина. Згідно з рішенням з'їзду фз, депутати місцевих рад усіх рівнів від фз вступають в ВО Батьківщину, одночасно припинивши існування фракцій фз. Яценюк за пропозицією голови Батьківщини був обраним головою політради ВО Батьківщина.
 
І все тут йшло ніби то гладко та прогнозовано ... але всі плани на світле політичне майбутнє Яценюку сплутав Український Майдан та жива Ю.Тимошенко.
Тому то тепер у Яценюка вже новий, об'єднаний з всіх колишніх зрадників, перебіжчиків та тушок, політ. проект "НАРОДНИЙ ФРОНТ ЗМІЙ", в якому позбирались всі змії та зміючки сучасної Української політики і журналістики, а також всі зрадники з ВО Батьківщина.
© Олександр Башта [23.10.2014] | Переглядів: 1382
Мітки: #Яценюк 

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.0/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook