для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Нам дійсно потібно стати глухими.


Нам дійсно потібно стати глухими.
Вереск падлюк з Криму, Дамбасу, й Луганди має під собою підгрунття, якщо провести невеличку роботу навіть не глибоку з статистики скільки й коли представників вищезгаданних "вільних країн" знаходилося(минулий час вважається як початок існування української держави у після радянський період) й знаходиться біля українського трону, то виникає резонне запитання:"хто ж вас засранці не чує". Понад 400 осіб управлінців різного гатунку від президента до члена парламентської комісії були й є з Криму, Дамбасу, Луганди. Жодне ллобі, жодне територіальне угрупування не має такої кількості такої сили впливу. Йдеться мова про впливоі постаті у державі різного рівня, але на щаблині саме загально державного й політичного управління. Вся ця кодла відома, данні про них доступні  у мережі.
Тоді виходить, що через них українці мають постійні проблеми через оцю шушару яка приперлася в сій час до України на возиках з москалії, осідлала шию українця й почала ще й ногами чеберяти.
Може є сенс почати виловлювати й збирати разом усіх цих бандаренків,бойків,ландиків,єфремових,колєснікових, клименків(він не один був там ціле гніздо) й за шкірняк возити по місцям бойової слави й ставити на очі славним дамбасцям, лугандонцям й новообращенным вольным крымчанам. На них не повинен діяти ніякий закон, вони знущалися з українського народу, й нехтували законами й мораллю.
А дамбасцям треба вказати на їх державній мові: "чё терпилы рамсы попутали? все предъявы за беспредел и развод паханам своим выставляйте."
P.S.
"Новые страны", строятся в том числе и на баблос глухих паханов дамбасса из парламента и их корешей из исполнительной власти.
© Слава Брнец [21.09.2014] | Переглядів: 3885

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.1/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook