для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вакцина від "братства"


Вакцина від
   Усе змінюється, втрачаючи напівтони. Життя стає схожим на погану ксерокопію: лише чорне й біле, без напівтонів. Чим далі, тим їх менше. Світ розколовся навпіл: вороги- друзі.
 
   Не знаю, як та кому, але я особисто за останні півроку, ба навіть більше, отримав таку дозу "вакцини від братерства", що болить мені та свербить ой як, щоб ви знали!
 
   Спитати б у сусідів: а скажіть мені, Овоч наш, отой, вічно легітимний,- він вам подобається? Ні, нікому, навіть з самої дрімучої вати, й ті на нього плюються. Але ж, хлопчики та дівчатка, а чому ж він саме до вас утік? Не в Індію, не в Танзанію, а до вас? Нє, я розумію, чому не в Європу: геїв боявся, вони ж, проклятущі, підстерегли б його десь... І теєчки. Так чому до вас? Звик, що його "теєчки" тільки ваш путлєр може?
 
   Чому путлєр? Ображаєтесь? А за що? Почитайте виступи Гітлера: зараз вони у вільному продажу у вас, а на озері Селігер, там, де кращі з путлєрюгенду відпочивають, мабуть даром роздають. Так ось, почитайте, що там ваш Гітлер про Судетських німців казав? Заменіть "німці" на "русскіє" та "русскоговорящіє"- що змінилось? Гітлеру не подобалися кордони, що тоді склалися в Європі. Так і путлєру вони не подобаються! А перл, отой, ви знаєте, про"націонал-прєдатєлєй", це, по-моєму, у Гебельса затирив, але теж непогано.
 
   Ваш Чуркін довго й нудно, разом з Шойгу та самим вашим ботоксним божком, повторював: "нєт русскіх, нєт русскіх, нєт"...   Мантра така. А тоді- ляп: "Ми нікогда нє скривалі, что воюют добровольци". А у вас, що, статтю Кримінального кодексу саме на період війни з Україною, ну, оту, що про найманців, відмінили? А оті, що ніби то "відпускники" армійські, так вони. з чим служать, з тим і у відпустку їдуть: на танках, на "Градах", хто на "ноні", хто кулемета тягне... Оце у вас демократія, ніхєра собі...
 
   Ваші фюрери різного штибу, брешуть та будуть й далі брехати. Розумійте, якщо зможете: зараз ви усі радісні й веселі. Ні, я розумію: "путінпєрєіграл", "кримнаш"... Це усе добре. Чесне благородне, я просто млію, коли читаю, як пише рашистський троль з Мухосранську Зажопинського краю, що у гейропі їсти вже нічого, а дурні хахли туди лізуть, так що треба їх так, по-братськи, трохи повбивати. Нє, воно, я панімаю, з Мухосранська віднєй!
 
   А ще, колись, пам’ятаю: "Ви, укропи, у вас всьо херня, а я, вот, в Бєлгородє бил! Куда там Європа!!!" Що оце йому скажеш, хворому?
 
   Може хто пам’ятає, був такий плакат на Майдані" Любим Россию, ненавидим Путина". Так от, не проканав оцей лозунг. Просто з тієї причини, що Путін, зараз, принаймні,- це й є Росія. Повна аналогія з Германією, при чому, вже не 33, а десь 38, чи, навіть, 39 року.  Там і тут- майже стовідсоткова підтримка населення. Різниця, хіба що, в дрібницях: майже усі німецькі жінки хотіли собі дитину від Фюрера, а в Росії цього бажають не тільки жінки, а й більшість чоловіків.
 
   На жаль, на жаль... виключення тільки підтверджують загальне правило. Ті чесні люди, що залишилися, ніякої погоди в Росії не роблять, до них ніхто не прислухається. Фашизм, ура-патріотизм, Жирик цвіте й пахне: його стихія!
 
   До речі, про фашизм: гей, ви, сусіди, а пам’ятаєте, як у нас тут антифашисти з’явилися? Я пам’ятаю. Такі, з колорадськими стрічками... Правда, рила в усіх їх були протокольні. Чого тільки Колісниченко коштує! Та й гопота, що він збирав, з битками- юнгштурм, чи як там? Там, у пеклі, ще років зо два вже Гітлер радісно потирав свої шкодливі ручечки.І чомусь усі оті "антіфашисти" ненавиділи українську мову. Чомусь от іменно вона їм так муляла. Правільний антіфашист тільки па-русскі магьот.
 
   До речі, про фашизм. Ось бачив я, хтось виклав у "ВКонтактє" сторінку якогось російського десантника. Його було вбито тут, у нас: нещасна людина у відпустку приїхала, думала, класне сафарі буде... Так там хтось написав, що він, отой окупант "пагіб смєртью храбрих прі спасєнії мірних житєлєй України". І, звичайно, прокляття на адресу "укропів". Що поробиш: отакі ми фашисти. А ти не лазь, де не звуть. Теж мені, бачили таких... в рефрижераторі.
 
   Знаєте що? Я собі міркую, що рано чи пізно, з більшою чи меншою кров’ю, але ми таки виборемо перемогу. Так, ми отримаємо розруху: іменно це хочуть наші названі "брати". (Мені смішно, як вони називають себе старшими.Я вибачаю: це просто гіпертрофія киселістого тіла, що обумовлена наявністю путіноми головного мозку. Але це- інша історія). Але, назвіть мене романтиком, я впевнений, що правда переможе. У нас буде розруха, але й буде бажання відродити свою країну. Бо це наша земля, ми з неї не зійдемо. Ну що ж, буває: нас обдурив та намагається пограбувати сусід? Не вперше. Вистоїмо.
 
   А от що буде з Росією? Коли летітимуть у прірву й стануть нікчемними, тобто, такими, якими й є, усі їхні імперські амбіції, коли відкриються очі- й вони, жителі Росії, побачуть, що вони- не громадяни "Вєлікой Расєі, что встала с калєн", а усього- навсього, обслуговуючий персонал величезної бензоколонки, яка працює, бо світова спільнота, з гуманізму, їм це дозволила. Коли побачуть, коли впаде з очей імперська полуда, що їхній гебешний недофюрер завів їх у прірву, з якої вихід- через сором та приниження.
 
   Ми вистоїмо, ми здатні це зробити. А що буде з Росією, мені вже аніскільки не цікаво.
© Саня электрик [31.08.2014] | Переглядів: 4721
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.1/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook