для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Друже ПілігрімК


Друже ПілігрімК
Друже ПілігримК!
Прочитав, що ти пішов до війська, і втратив сон. Крутився, крутився і вирішив тобі написати що перше є в голові. Ти там серед молодих хлопців будеш, підкажи їм як і що із свого досвіду. А я хочу сказати ось що. Дивлюсь на фото, де наші хлопці-вояки йдуть по дорозі ПОСЕРЕД дороги (під Іловайськом). Обабіч дороги кущі, а поза ними – ліс. Їх що – ніхто не навчив пересуватись приховано? Навчи хоч ти! Краще за все - між кущами і лісом. По дорозі  - тільки 2-3 мають йти. Решта - приховано!
Колись, років 38 тому, був в мене великий вчитель життя і війни п/полковник Володимир Іванович Луценко. Навчив мене 23 річного пінжака всьому що вмів сам: водити машину, БТР, Т-55, стріляти із усього, що стріляє, а головне – навчив мислити у бою, бачити бій у цілому і своє місце у ньому. Без перебільшення скажу, що завдяки йому я це пишу зараз. От таких офіцерів нам потрібно зараз!
Прочитав про пузатих полковників. Ну з ними я б розібрався швидко. Якщо не зробить 25 віджимань від землі, хай йде геть і не паскудить повітря. Це не офіцер і не воїн! Це не совкова армія. Це армія України. І бути офіцером у цій армії – це велика честь і обов’язок! Не в формі (фізичній) - йди худни на передовій! Вони як ті ситі коти – зажирілі! Будь із полковниками суворо!
Ти маєш досвід – використовуй його! Навчай пацанів!
Прошу тебе, бережи себе і навчай молодих бути розсудливими, уважними, обачливими. А сміливості в них і так вистачить!
Слава Україні!
Смерть ворогам!
© Ukrop [25.08.2014] | Переглядів: 3585

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.6/69

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook