для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

На смерть Валерії Новодворської


На смерть Валерії Новодворської
      Сьогодні ховають Валерію Новодворську. Людину, яка всією душею була за справедливість. Людину, яка відкрито заявила про свої погляди. Людину, яка не побоялася підтримати Україну і фактично виступити проти Путіна. Людину з великої літери.
      Правду кажуть, що у кожній нації є дві нації. У Росії живуть москалі (кацапи, рашисти і т. д.) і росіяни. Валерія Новодворська була росіянкою, яка не вірила сліпій пропаганді, яка мала власну думку і не боялася загального осуду. В Україні Новодворська знайшла багато прихильників. Цитати з її промов швидко розходилися мережею і стали своєрідними гаслами Революції.
      Звістка про смерть Валерії Новодворської миттєво облетіла весь світ і шокувала його. Залишилося багато питань, відповідей на які ми не маємо. Чи мала вона якісь хвороби? Чи це був нещасний випадок? Чи… Чи її спеціально вбили?
      Так, зараз висувається багато версій щодо вбивства Валерії Новодворської через те, що вона заважала політиці Путіна щодо України. На жаль, ми не можемо знати, так це чи ні. Сподіваюсь, колись правда стане відомою.
      Пам’ятаймо Валерію Новодворську як чудову людину, яка жила правдою і несла цю правду світові без краплі страху і берімо з неї приклад.
      Світла пам’ять…
© Zwariowana [16.07.2014] | Переглядів: 3712

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.1/61

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook