для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

І Гепа, такой маладой!..


І Гепа, такой маладой!..
Нет на свете уголка такого,
Нет такого места на земле,
Где бы люди не слыхали слова,
Сказанного Путиным в Кремле.
 
Лагерь мира возмужал с годами,
Слава солнцу и проклятье мгле...
С нами Путин! Путин — наше знамя.
Путин — это мир на всей земле!

(Практично, народна творчість)
 

*              *              *
Урка і наперсточник, сепаратист і українофоб, а також - прєдводітєль казнокрадов і тітушок командір, Кернес, в уркаганському дєвічествє - Гепа, не даремно всі ці роки займався кадровою прополкою у славному місті Харкові. І таки згноїв його під корінь. Недарма після Майдану Харків в неті іноді згадують, як Тітушкоград...
  
Ось цей милий дитячий майданчик в стилі „а-ля рюс” збудовано у харківському  міському парку. Коли бачиш цю шалену кремлівську красу, абриси якої з дитинства закріплені в пам'яті через несчисленні зображення на плакатах, листівках і екранах чорно-білого ТВ (да, було колись і таке!..), то уява мимоволі домальовує над цими баштами чотири политих кров'ю літери - ссср. При цьому пам’ять приймає форму старої карги в окулярах з підозрілим поглядом поверх оправи і рефлекторно лізе в свої загашники на дальню полицю; там знаходить картонну папочку, здуває з неї пилюку і виймає звідти клаптики паперу з фрагментами якихось муторно-безталанних віршів, як ось цей:
 
На великой красе московской,
За почетной стеной Кремлевской,
Меж рубиновых звезд-хрусталин
Нам на радость живет наш Сталин.

 
Отаку ідеологічну радіацію випромінює Кремль своїми рубіновими звьоздами. І як бачимо, у Харкові є досить потужні ретранслятори цього випромінення.
 
Я розумію, що там багатьох, як того Штірліца, періодично рве на родіну. Але з цим дитячим кремльом їх вирвало конкретно - просто все краснозвьоздне нутро наружу вилізло. До речі, не знаю, як тепер, а раніше все, що монтувалося на вулицях міста, кожна вивіска, мусила проходити візу у Головного художника. То мені цікаво було б глянути на весь ланцюжок одобрянтів виховання юних харківчан у прокремлівському дусі.
 
Щодо самого Гепи, то ставлення до цієї персони є питанням риторичним і може слугувати тільки маркером "свій - чужий". А от що робити з цією шальоною красою в стилі фундаменталістського совка?
 
У мене поки-що тільки дві ідеї щодо подальшої долі цього форпосту русмірського зомбування. Перша, це доукомплектувати той ленінський куточок всім необхідним для логічного завершення образу. Тобто, обнести площадку по периметру колючим дротом, а по кутах – маленькі вишки для караулу. Щоби у дітей асоціативний ряд при слові „Кремль” був правильний. Тіпа – соцтабір.
      
А друга ідея... ну, наші діти й самі знають, що треба робити з кремлівськими таборами - обклали шинами, побудували барикади навколо, підтягнули катапульту і таки зробили Майданчик...
 

*              *              *

 

П.С. Вже коли закінчив текст, на „Ехо Москви” вискочив заголовок:
 
В МИНОБОРОНЫ РОССИИ, ПО НЕКОТОРЫМ ДАННЫМ, РАССМАТРИВАЮТ ПЛАН ПО ВВЕДЕНИЮ ВОЙСК НА ВОСТОК УКРАИНЫ.
 
Так що – палкий привіт кремлівським зорям!..
© sampo [19.06.2014] | Переглядів: 3419

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.4/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook