пароль
пам’ятати
[uk] ru

Жінка і танго


Жінка і танго
     Якось на днях я розгрібала завали в тумбочці та натрапила на практичне завдання з курсу риторики. Потрібно було написати твір за темою "Жінка і ...". Так як я танцюю, то написала про один зі своїх улюблених танців - про танго. Останнім часом у нашому житті занадто багато політики, тому я вирішила поділитися з вами своїм аполітичним твором.  smile3
 
Що таке танго? Кількома словами це не описати.
     У старій американській пісні є слова: "Борознити простори океану можна на самоті. На самоті можна летіти на Місяць. Але щоб танцювати танго, потрібні двоє!" Цитата в точності відображає сутність цього танцю - Він і Вона, обійми, рух, пристрасть, щось таке, чого не можна сказати, а можна лише відчути.
     Зараз я висловлю крамольну думку, за яку попрошу не закидати мене гнилими помідорами. Так от, я вважаю, що за своєю суттю танго - чоловічий танець. У танго чоловік зобов'язаний проявити всю свою "мачість" (від слова "мачо"), до того ж не награну, а справжню, продемонструвати свої найкращі риси - щирість почуттів, благородство, відповідальність за жінку. Саме тому в танго потрібен не просто партнер, а Чоловік, якому можна довіритись цілком і повністю. Від поведе партнерку, сильний, впевнений,пристрасний. Жінці залишається лише слухати своє серце та серце Чоловіка.
     Але ні! Танго - це не танець для тієї, що носить у зубах капці! Танго - це танець для Жінки. Вона може бути сильною, норовливою, неприборканою, а може бути ніжною, м'якою, тендітною, та це не повинна бути не розмазня, а Жінка, справжня Жінка, розумна, тонка, незвичайна, єдина у своєму роді.
     Чоловік веде, але танго танцюють удвох. Чоловік веде, жінка... не поспішає підкорятися. Це танець рівних партнерів. Так народжується справжнє почуття. Так народжується пристрасть.
     Як бачимо,коли ми говоримо про танго, неможливо говорити лише про жінку в ньому. Танго - це історія підкорення, протистояння, єднання Чоловіка і Жінки. Жінка розкривається за допомогою чоловіка, чоловік розкривається за допомогою жінки. У танго існує нерозривний зв'язок між Інь та Янь.
     Танго - відвертий і зухвалий танець про кохання та пристрасть. А хіба можливо показати ту пристрасть самому? Ніколи! Лише вдвох, лише по нервах, ступаючи по гострому лезу ножа...
     Танго - танець для тих, хто вільний душею, для тих, хто сміє. Отож, пані та панове, танцюйте танго! Дихайте, відчувайте, кохайте, не бійтеся спіткнутися та впасти, головне - не падати на коліна! У танго немає правил. Це ваш танець, ваші відчуття, ваше життя. Лише ВАШЕ.
© Zwariowana [15.01.2014] | Переглядів: 2123

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.7/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook