для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Програма для Української Революції 2013-го року


Програма для Української Революції 2013-го року

 
ПРОГРАМА (КОРОТКА ВЕРСІЯ)
 
Для нейтралізації суддів, які є інструментом тоталітарного терору проти населення:
      - Негайно ввести суди присяжних за моделлю США в період до війни за незалежність. Саме в той період, присяжні мали найбільшу вагу – більшу ніж суддя і навіть більшу ніж законодавець.
      - Розпочати обговорення повної ліквідації посади “судді”, та заміну її на посаду “судового дяка”, яку по черзі будуть обіймати досвідчені адвокати. Правовий статут “судового дяка” – такий самий, як у адвоката, – ніякого довічного обрання й недоторканності.
 
Для нейтралізації системи затвердження диктатури голосами маніпульованих виборців, яка прихована за брехливою етикеткою “загального виборчого права”:
      - Негайно створити другу палату Верховної Ради, склад якої буде формуватися шляхом призову та жеребкування серед достойних громадян.
              -- Призовники до такої палати:
              Мають продовжувати працювати на основних місцях працевлаштування та збиратися на короткі сесії періодично,     за моделлю Швейцарського парламенту.
              Мають бути повністю незалежними від держави на місці свого основного працевлаштування: не працювати в державних установах, інших органах влади, не отримувати ніяких коштів від держави, таких як пенсія, зарплата, тендерні замовлення і тощо.
              Для першого скликання-призову на 2013-2014-й роки, визначити призовників серед кращих абітурієнтів 2009-го року, а саме тих, хто отримав бал ЗНО з математики не менше 190 з 200 можливих. Це 10% найкращих. Таких осіб в Україні кілька тисяч. Остаточний склад сформувати за простим критерієм випадкового характеру, свого роду “жеребкуванню”, наприклад, за номерами паспортів.
© NewNeandertalien [10.12.2013] | Переглядів: 1340

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.0/9

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook