для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

СЛЬОМ - 57


СЛЬОМ - 57
15 серпня пані привела свого шестирічного сина в приватний зоопарк міста Лохе (2,5 млн.жителів) центральної китайської провінції Хенань, щоб показати дитині лева. Лев був не схожим на намальованого. Пані не розгубилася і пояснила дитині, що перед ними представник особливого виду левів. Але коли лев їх обгавкав, пані здійняла такий гвалт, що через пару днів про підміну сповіщали в новинах по всьому світу.
http://rus.ruvr.ru/2013_08_16/Kitajskij-zoopark-vidaval-sobak-za-lvov-i-leopardov-3413 (з відео)

 
.Перед пані вибачилися, всім відвідувачам пообіцяли повернути вартість квитків (2,5 $ - для дорослих,  1,5 $- для дітей), пояснили, що лев тимчасово перебуває у секс-відрядженні, а вартість тибетського мастифа, який тимчасово виконує обов”язки лева, .порівнювана з вартістю лева. Господар мастифа теж у відрядженні, то собака потребує догляду. Далі виявилося, що в цьому зоопарку роль вовка грає теж собака, леопардом працює лисиця, а  удава удають з себе дві нутрії.
 
Скажете, такі новини не для політичного сайту. Тоді може хтось візьметься пояснити шестирічній дитині, що робить на місці космічного голови Києва міцний господарник?
З якого зоопарку особи, які після закінчення п”ятирічного терміну повноважень Київської міської ради 19 серпня рано-ранесенько у  сесійній залі взялися виконувати ролі дідів Морозів – роздавати пироги зголоднілим після літніх відпусток бюджетникам.
Китайський зоопарк засоромився відразу, як на нього почали тикати пальцями  китайці й не китайці,  і швиденько закрився на переоблік. Зате на захист права істот з українського зоопарку тимчасово зватися левами прибула рать, яка не дозволила особливий вид левів перемістити в особливі клітки на законних підставах.

 

Доки наш мер удає з себе удачливого Остапа Бендера на Лазурному березі в Монако, чи не захопити його крісло і не подбати про харківських бюджетників і пенсіонерів. Сусіда вже цікавився, де видають пенсіонерам подарунки. Варто прозоро натякнути,  прибіжить до міськради ще й пів будинку за собою приведе. Не знаю тільки, чим заманити Беркут, щоб надавав стусанів самозванцям, які лізтимуть у вікна.

 

Ну, й наостанок новина про те, що інвалід, який переміщувався Києвом на ношах та в інвалідній колясці, виявився прудконогим оленем, і, скориставшись паспортом свого брата, чкурнув аж у Францію. http://rus.newsru.ua/ukraine/19aug2013/sbemelno.html,
а може в Австрію
http://news.liga.net/news/incident/889465-rektor_melnik_sbezhal_iz_ukrainy_v_avstriyu_s_pasportom_brata.htm.

 
"Давайте НЕПОНИМАТЬ, почему настоящих предпринимателей, которых не сумела добить власть, делают  врагами, а бандитов и упырей называют предпринимателями.  Почему смотрящих называют благотворителями, а благотворителей сажают в тюрьму. Давайте НЕПОНИМАТЬ, почему здоровых людей бросают в психушки, а психически больные становятся мэрами столицы, почему последних правозащитников обвиняют в извращениях, а  извращенцам продают должности, почему те, кто должен защищать наших детей, занимаются киднеппингом и требуют с родителей деньги? Давайте НЕПОНИМАТЬ дальше."
(„ПОКУШЕНИЕ”, stefania, http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/18510.phtml)
 
Тема для змагання поетів – Прогулянка українським зоопарком (видимість і сутність).
 
Правила:
1. Предмет змагання - написання сатиричного вірша на актуальну тему.
2. Тема обирається серед найбільш актуальних (бажано - неоднозначних) подій тижня Ведучим, який щосереди оприлюднює ІМХО з цими правилами і темою конкурсу.
3. Після оприлюднення теми учасники мають можливість працювати два дні: середа-четвер. Підсумки підбиваються Ведучим у п'ятницю зранку у вигляді окремого ІМХО.
4. Обсяг конкурсного вірша - не більше тисячі ста двадцяти п'яти строф.
5. Кількість конкурсних віршів не обмежується, але бажано не менше одного.
6. Переможець виводиться Ведучим з кількості кліків «згоден» під конкретним постом (опція «не згоден» до уваги не береться, хіба що самим автором). За однакової кількості голосів перемагає вірш, який викладався пізніше.
7. Переможець отримує титул кращого Слемака і почесний обов’язок проводити наступний конкурс відповідно до цих Правил.
8. Ведучий не має права викладати конкурсні вірші (але  їдкі коменти — може).  
9. У разі непередбачуваних обставин, через які Ведучий не має фізичного доступу до сайту (хвороба, відрядження, бан, похмілля тощо), він може делегувати (довірити) право вести конкурс будь-якій особі, зареєстрованій на ДД.
10. У разі невмотивованої відсутності Ведучого на час чергового туру конкурсу (середа-четвер) він втрачає свої повноваження, а обов’язки Ведучого повертаються до переможця попереднього туру конкурсу.
 
Примітки
1. Метрів жанру прошу встановити творчу планку на висоті, досяжній для пересічних – стартуйте з гирями на ногах, але ж стартуйте.
2. Щоб упередити недобросовісне суддівство, обіцяю всім учасникам бал від ведучого..
3. За умови рівності балів, пальма першості віддається конкурсанту, який доводиться сестрою (братом) таланту.
 
Бажаю кожному з учасників приємної прогулянки на  Пегасі у парі з Музою.
© Петрович [21.08.2013] | Переглядів: 3635

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.9/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook