пароль
пам’ятати
[uk] ru

ua-формат


ua-формат

1. Українська політична нація поки що товчеться на порозі свого утворення. Доконаним фактом виглядає небажання/неспроможність помаранчового етносу очолити процес. Ба-ба-ба-більше - помаранчовий етнос, що виявив себе у 2004-му, з 2010-го розвіюється як дим .. Фактично його вже немає .. Тобто, він є, але перебуває у розпорошеному стані, наче космічний пил.
Чим ускладнює задачу синьому етносу, який відшукує бандьоравців для побиття, але не знаходить їх. Тому кожний meeting опозиції для синього етносу йде як дарунок долі, збуджує постановників вистав "молодь Донбасу за європейське майбутнє» і «сині інтери анті помаранчових фошистів".
 
2. Ну, оскільки не випадає очолити процес утворення нації, то помаранчовий етнос згадав свою фішку - пристосування до хижака за відомою схемою: хижак роззяває пащу, а пристосуванці запливають всередину і позбавляють пащу останків їжі, яких хижаку ліньки виколуплювати. Вчені люди на таке кажуть - симбіоз.
 
3. Отже, сталося так, що процес утворення політичної нації на території України очолює синій етнос. Поряд з утворенням політичної нації в цілому відбуваються процеси утворення автономій з розпорошеного помаранчового етносу - відокремлення в автономію Західної (тієї, що була приєднана в 39-му), консолідація в Центрі і на Сході. Звичайно, в Центрі і на Сході авто-номі-зува-ти-муться так непомітно, щоб не дратувати начальство, а на Заході будуть створювати европейський анклав з виразною несхожістю на все те дике поле, що було приєднано до анклаву в 39-му.
 
4. Тобто, через 20 років незалежного від Москви існування виявилося наступне: на зламі тисячоліть українство смикнулося виступити в ролі титула нації і смикання увінчалося Миздобулом. Світ сміється крізь сльози. Комеді ля Юкрейн. Добре, що на лавці запасних знайшлися донецькі з їхнім Професором .. Тепер світ плаче кріз сміх ..
 
5. Так чи інакше, але населення для себе з'ясувало наступне: в цій квазікраїні політикою нічого не досягнеш. Отже хай буде так: при владі сидять ті, хто владу захопив і міцно тримає, а ми тут як-небудь шо-небудь собі хто на пропітаніє, хто на лєксус нашкребемо. Інакше кажучи, ні війни, ні революції в цій чудернацькій країні не буде. А буде лише те, що само по собі станеться. А кому не пофартить, той впаде на жертовник .. Хтось попаде під прокурора, хтось потрапить до ментів, когось п'яні мажори на тролейбусній зупинці поневічать .. В житті завжди є місце для нещасного випадку. Хоча і для спротиву місце є також .. Аби вистачило затятості і грошей.
 
6. Утворилася така стабільна конфігурація: сині захопили владу щоб панувати - захоплювати активи, ресурси, потоки, схеми .. Сині отримали великий простір для великої гри .. Вони потребують політичної стабільності. Звичайно, стабільності в їхньому розумінні. Тобто, вони розбудовують ієрархію і розташовуються на її щаблях. В цій ієрархії немає жодного щабля з назвою "опозиція" .. Адже синя ієрархія не може бути одночасно і помаранчовою. Тобто владі синіх реальна опозиція не потрібна.
 
7. Ось Папа взяв собі по чину "Міжогірря" і тіпа став жити в ньому як султан. Ну, із гаремом не склалося, то ж Папа спрямував всі зусилля на облаштування родИни (мафії). А як же! Того потребує синя ієрархія. Має бута родИна, потім перше коло наближених, друге, третє .. Отримуй синій прикід і відшукуй собі місце в 5-му колі, штовхайся і проштовхуйся в 4-те коло .. Такий собі синій лібералізм ..
 
8.  Але життя на славній території "Україна" не буває нудним. Тут тобі султанат і тут же тобі гайда в Ойропу .. Сині для рідної країни за три роки створили ойропейські перспективи .. Воно йому треба було? отаке знущання? Султану нашому .. Турків з їхніми курортами не беруть, а нашого Папу із його палацом, із його правовою системою в 1-му колі  .. майже затягують.
 
9. А бувші помаранчові, щоб не наражатися на неприємні обставини, змінюють поступово окрас і стають сірими з ледь помітним помаранчовим відлунням .. І починають втіхаря створювати громадянське суспільство. Оскільки таке диво (ГС) синя ієрархія також не передбачає, то сірі помаранчі розбудовують ГС під синьою ієрархією. Тобто в тій біомасі, на яку спирається синя ієрархія, саме по собі зароджується громадянське суспільство. Зрозуміло, що ГС має зростати поступово і непомітно, утворюючи горезвісний симбіоз із все ще міцною ієрархією.
 
10. Направді життя є мудрим і правильним, тому що воно є безальтернативним і невмирущим. Україна йде тим шляхом, який для неї є природним, а іншого шляху для неї не може бути. Насправді життя є більш привабливим, ніж воно видається тим, хто відчуває себе в програшу. Життя дурниць не робить. Ну, подивіться на тих синіх чуваків і чувіх - хіба вони здатні самотужки протримати життя на цій території ще 10 років з їхніми синіми мізками?  Та вже через три (це найбільше!) роки вони будуть бігти з цього корабля. І вони це розуміють. Тому й затягують у свою владу посірілих помаранчів, щоб ті почали потроху демонтувати однокольорову ієрархію ..
 
11. Сині всією своєю чуйкою відчувать дефолт, що невідворотньо насувається. Перспектива виглядає такою: або самоліквідація, або припадання до ніг спасителя. Схоже, що родина обрала другий варіант. Більше того, вона обрала ті ноги, від цілування яких не повилітають зуби і не повискакують сині очі.
 
11. Щоправда, є ж іще українська Земля! То ж поки з землею не порішають, нічого не демонтують. Мабуть і Ойропа має якісь наміри щодо української землі .. Мабуть і Росія .. Так шо будуть сходняки із дільожами.
 
12. Ну, от. Залишилося визнати, що пані Юлії буде за найкраще залишити цю країну. Не здатні помаранчі бути тут провідним етносом, отже, не потребують вони такого лідера. Дай Бог здоров'я нашій Юлі, вона знайде собі місця в будь-якій притомній країні.
 

 

 

 
© Карт [27.06.2013] | Переглядів: 1738

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.5/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати