для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

А якщо завтра ...


А якщо завтра ...
Не знаю, чи всі зможуть мене зрозуміти, а тим більш підтримати.
Але по при весь мій оптимізмі, дуже все воно якось пісимістично виглядає, принаймі мені.
 
От уявіть собі, що завтра вся преса та тб зранку, а може і після обіду видасть таке - " Після вдало проведенної нашими лікарями в одній з приватних столичній лікарень Юрій Луценко не вийшов з наркозу. Сердце хворого не витримало. Прокуратура порушила кримінальну справу. Ведеться слідство".
 
От уявіть собі на мить таке.  А ще спробуйте таке собі уявити - " Зранку охоронці в залізнічній лікарні Харькова виявили Юлію Тимошенко без ознак життя. Головний лікар стверджує, що давав хворій Тимошенко лише знеболюване та лишень трошки заспокійливого, але послаблений хворобою та протестами організм лідера опозиції напевно не  справився з навантаженням. "
 
Що тоді ? Що будемо тоді робити ? Як на то реагувати ?
А головне - як на таке насєлєніє території України відреагує. Чи зрозуміє хоть щось?
 
Я собі чітко уявляю колони міліціянтів різного штибу навколо тих лікарень, де були опозиционери, та навколо закладів влади, заклики влади по всіх каналат тб та в газетах, щоб всі заспокоїлись та передчасно не нагнітали напруження в суспільстві. Влада обіцяє швидко та об'єктивно у всьому розібратись, залучивши до цієї своєї розборки своїх кращих спеціалістів.
 
За день,  другий, коли люд вже звикне, почнуть вкидати в інфопростір різні версії перебігу хвороб у лідерів опозиції.
На третій четвертий день звісно що знайдуть причини, та навіть можливо одразу призначать винних у цьому - "медсестра забула відкрити краник з подачі кисню, тому хворий і не вийшов з наркозу", а в Харкові " головний лікар, проффесор,  незнав, що одночасно давати знеболюване та заспокійлеве небезпечно...."  Звісно, що буде процес, буде суд, винних притягнуть до відповідальності, можливо навіть до кримінальної ....
 
   АЛЕ ЩО ТОДІ БУДЕ ДАЛІ ? ЩО БУДЕМО РОБИТИ ?
© Захар Беркут. [22.01.2013] | Переглядів: 2272

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.7/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook