для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Здається, таки дістав!


Здається, таки дістав!
Знову новий старий прем'єр кличе українця до лопати. На цей раз – до снігоприбиральної, що поширше совкової. Відразу згадується древній анекдот.
Перша шлюбна ніч. У молодого нічого не виходить, він каже нареченій - спробуй рукою! Та працює - п'ять хвилин, десять, півгодини ...
- Втомилася!
- Ну так іншою рукою спробуй!
П'ять хвилин, десять, півгодини ...
- Втомилася!
- Так що ж ти зі слабкими руками заміж виходиш!!
Гігант думки, який за двадцять років протирання штанів біля керма країни не навчився читати державною мовою. Причому мовою, настільки близькою його рідній, що навіть овоч з освітою в «три класи і два коридори (тюремні, до речі)» зміг заговорити на ній за пару-трійку років! Людина, у якої вистачає нахабства хвастати причетністю до складання 14 з 20 останніх бюджетів країни. А країна завдяки цим бюджетам провалилася на дно всіх можливих рейтингів, загубивши до того ж більше населення, ніж Німеччина за дві програні світові війни. Яку ці бюджети перетворили з перспективного європейського середнячка з ядерною зброєю і аерокосмічної промисловістю в феодально-мафіозний заповідник і головний біль сусідів як із Заходу, так і зі Сходу. І ця людина береться нас вчити!
Напевно, таки потрібна лопата, і величезна! Щоб вигребти з влади комсобандітскомуняцьке «добро»,  що хазяйнує в країні третій десяток років, а з офшорів - все ним (цим "добром") награбоване. І багато дрібних, звичайних лопат - для «сильних господарників». Щоб було їм чим за вироком справжнього народного суду рівняти із землею десятки кілометрів «лінії Януковича», наприклад.
 

Так може, й правда, хлопці, пора братися за лопати? Або хоча б по держаку в руки, щоб переконливішою була подібність з «Купіть би танк на срєдства артіста» Жванецького? Та зібратися (спочатку в Мережі, віртуально, а потім - і в реалі) - на вкрадених у нас заводах у вигляді страйккомів, біля "хатинок" районного прокурора, секретаря міськради і т.п. , людей  100-200... І - "по-харошому"! - запропонувати взяти під охорону аж [B]до переобліку[/B]. Щоб уникнути обезголовлюваннь, підпалів, розграбування та іншого, що ці хлопці так успішно провокують. А в «хатинках» поки заодно (для охорони) зможуть пожити бездомні молоді сім'ї, замість очікування «пакращеннь» ... А на заводі страйкком (так, прямо з держаками в руках ;)  - зможе умовити директора продавати метал, припустимо, не офшорної прокладці за півціни, а прямо покупцеві - ось і зарплати підтягнуться?  Добрим словом пара сотень людей з Майдану з лопатами зможе добитися набагато більше, ніж одним тільки добрим словом ...
© LAzart [24.12.2012] | Переглядів: 4266

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.8/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook