для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Сьогодні в Полтаву приїжджала тварь


Сьогодні в Полтаву приїжджала тварь
Я весь процес не бачив, тому що,  сидів півгодини в дизель-потягу, повертаючись з дачі, і чекав, коли нас пропустять на вокзал. Потяг був забитий грибниками, які всі ці півгодини матюкали цю тварь.
А да, я не сказав, яка саме тварь приїжджала. Азаров.
Коли таки пропустили, і я вийшов, то побачив ось таку картину
 

Тут все не видно, там мусора з собаками, товстожопе керівництво залізної дороги та мусарні.
В Полтаву часто привозять зеків, етапом, так майже та сама картина, мусора з собаками. Охороняють зеків. Тут охороняли тварь, Азарова. Приємна картина, готується до етапу.
Що він тут робив, не знаю, але там стояв, на фото на задньому плані, свіженькій Хюндай, мабуть скліпали на Крюковському заводі.
 

Що цікаво, окрім мусорів, там ще були якісь морди, які допомагали мусорам, ганяли людей. Ці морди, були яскраво вираженої кримінальної зовнішності.Вгодовані, замість спортивних штанів, їх одягли в цивільні.
 

 
Шкода, я не бачив всю картину цього дійства, тоді би більше фоток зробив. Але і після побаченого було гидко. Дівчата продавщиці, що в середині вокзалу, кажуть що їх закрили в магазинах, і вони нічого не бачили.
Пам'ятаю, в Полтаву приїжджала Юля з Луценком, відкривали спорткомплекс "Динамо", так там було дві чи три машини, та дві машини ментовського супроводу.Все. Тут, охороняти тварь від людей, нагнали дві роти мусорів, з собаками та бандитами.
Це, в Полтаві. Уявляю, що робиться в Києві, коли вся ця ПРдунська сволота їздить по місту. Кияни, як Ви все це терпите?
 
Оце така невеличка інформація. Нічого нового я не написав.Але, повірте, те, що я побачив(а я побачив тільки 1/10 від всього цього спектаклю), значно додало мені люті. В мене батько пройшов всю війну, дійшов до Берлину. За цей час він вбив чимало фашистів. Він захищав свою країну, свій дім, і мав право це робити. Сьогодні я побачив наших, доморощених фашистів. І в мене також, як і у батька, не здригнеться рука, коли настане час вийти та захистити нашу країну, наші домівки, наші родини.
© маска [22.09.2012] | Переглядів: 7188
Мітки: #Азаров 

2 3 4 5
 Рейтинг: 49.1/96

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook