для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Губернатор Вілкул - ..."золоте дівча" Дніпропетровщини?


Губернатор Вілкул - ...
Надбанням громадськості стало сумнівне фото керманича Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула  в компанії з головою обласної ради Євгеном Удодом і начальником облуправління МНС Віктором Бутківським
 
Сповіщаючи про зустріч в дніпропетровському аеропорту переможниць олімпійських змагань з академічного веслування, газета облради «Зоря. Город» (№ 32 від 8 серпня) на першій сторінці  надрукувала фото зі спортсменками, їхнім тренером, а також обласними керманичами.
 
Зліва направо на світлині розташувалися: Яна Дементьєва, Діна Міфтахутдінова (тренер), Віктор Бутківський, Євген Удод, Олександр Вілкул, Анастасія Коженкова і Катерина Тарасенко.
 
Над світлиною заголовок: «ЗОЛОТЫЕ ДЕВЧАТА прославили Днепропетровщину и Украину». У такий спосіб під визначення «золотих дівчат» автоматично підпали й троє чоловіків-високопосадовців. Принаймні, так сприймається фотоілюстрація.  
 
Написано, що олімпійські чемпіонки прославили Дніпропетровщину і Україну. А судячи з фото виходить, що лише обласних вождів. Чи вони тут уособлюють собою вже не лише регіон, а й всю країну?
 
Не менш красномовним є і підпис під фото: «Наша победа была бы невозможна если бы не мощная поддержка областной власти и лично губернатора Олександра Вилкула - говорили золотые чемпионки Олимпиады».
 
Нічого не нагадує? Та це ж повний камбек іn USSR епохи культу особи Брежнєва: «...и лично Леонида Ильича». З тих часів в народі залишилася жартівлива приказка: «Если женщина красива и в постели горяча - это личная заслуга Леонида Ильича».
 
До речі, нині на Дніпропетровщині, схоже на те, вже нічого не відбувається без патронату та особистої участі Олександра Вілкула: "прошла зима настало лето - спасибо Вилкулу за это!". І все це, зрозуміло, на фоні невпинного "покращення" у всіх сферах і по всім напрямках.
 
Досить характреною й показовою є наступна деталь: на фото можновладці - в центрі, а дівчата, героїні олімпіади, - по боках. Всі троє чоловіків аплодують. Чи не самі собі? Враховуючи їхню природну «сором'язливість», - цілком може бути.
 

Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [11.08.2012] | Переглядів: 2166

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.2/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook