для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Сльом-8


Сльом-8
Итальянец, изъясняясь на плохом французском языке, просил господ посетителей назначить несколько тем, написав их на особых бумажках. При этом неожиданном приглашении все молча поглядели друг на друга и никто ничего не отвечал.

А.С. Пушкин. Египетские ночи

   Якщо пам*ятаєте, колеги, то саме так одного зимового вечора в Санкт-Петербурзі починався виступ італійського імпровізатора в незакінченій маленькій трагедії Олександра Сергійовича.
   Наразі спекотний літній день, але я приблизно так і відчуваю себе, призначаючи тему для Сльому-8, оскільки тиждень, що минув з попереднього конкурсу, надав неабиякі можливості для вибору.
   Тому, вагаючись перед остаточним вибором, пропоную колегам модне в наші часи рейтингове голосування серед таких топ-тем тижня:
1. Участь М. Азарова в Олімпіаді-2012
2. Перехід Андрія Шевченка з великого футболу в мізерну політику
3. Тая Повалій – другий номер партійного списку Партії регіонів на виборах до ВР
4. Регіональна більшість «довіряє» Литвину підписати закон Ківалова-Колесніченка.
 
   Вважаю, що не буде відхиленням від прав ведучого, якщо я красно попрошу шановне панство, яке ще не втратило інтересу до наших змагань, проголосувати за одну із запропонованих тем.
   Як і водиться в демократичній країні, голосування розпочнеться об 11:00 і завершиться в 20:00 – тобто дійсними будуть вважатися голоси, подані в цей проміжок часу (± 3 хвилини на нестабільність відліку часу комп*ютерами персоналу).
До зустрічі ввечері!
© ДСЛ [01.08.2012] | Переглядів: 1923

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.8/10

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook