для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Феномен


Феномен
Цікаво, до не можу...Всі, мабуть, слідкували за вчорашніми подіями. Що там сталося всередині Верховної Ради, то темний ліс. Та воно мене і мало  цікавить. Зараз, якщо і вдасться щось змінити, то це буде відбуватися не в Раді, а на вулиці.Верховна Рада, зараз нічого не вирішує. Вірніше, вирішує, але тільки за помахом руки Чечетова, яку смикає Мудакович. Так що, якщо він вже смикнув цю руку, то буде прийняте все. Хто би, як, не упирався. Згадайте тільки Харківські угоди.
 
А ось, те, що відбувалося під Радою, це цікаво.Якби всі, хто там зібрався, організовано пішли би на штурм, то вони, увійшли би в парламент. І саме цей факт, вплинув би на долю голосування. А не очкарік Сеня, та сотня "недорізаних" інтелігентів.
І що ж ми там побачили. Найбільш організовано, та масово, зібралися під Верховну Раду БЮТівці, або, по новому, прихильники Об'єднаної Опозиції. Вони були до кінця. Їх там били, потім вони вже били, потім пішли на Хрещатик, і там ще мусорам по башке настучали.
 
Був там і обалдуй Кличко. Тут навіть дуже цікаво. Ні в кого з лідерів опозиції там не було охоронців. Навіть у Сені, якого і вітер може здути. А у могутнього Кличка, було аж вісім охоронців! Здуріти можна! Не бачите паралелі? Один до одного, копія Януковича. Те, що вони за тупістю можуть один з одним змагатися, так в них ще й манія переслідування одна на двох. Виходить Кличко такий самий сцикун, як і Янукович.
Да, і ось, цей "чемпіон", щось там пробормотів зі сцени, потім побачив. як менти почали давити Турчинова, швиденько зібрав свою гоп-компанію, та накивав п'ятами. Тьфу, бля, не хочеться більше про нього.
 
Самий більший феномен стався зі Свободою. Я не збираюся хаяти їх, якось паплюжити, ні, я просто хочу почути якусь версію того, що сталося. Хоч яку-небуть. Повірю будь-чому.
По-перше, на мітингу чомусь не було Тягнибока. Кажуть, він в цей час був в Америці. Начебто з діаспорою зустрічався. Хто-небуть може зробити невеличкій аналіз, та з'ясувати, що зараз важливіше, протидія знищенню нашої мови, чи зустріч з діаспорою? Повірю будь-яким висновкам.
 
І самий головний феномен. Чому Свобода втекла з-під Ради? Я чув, що вони збиралися битися, захищаючі нашу мову. І що? Трішки постояли, та пішли. Пішли на Банкову. Цікаво, якого хрена? Ананаса тоді не було, він сваліл в Турцію. Що вони там забули?
Коли в них запитали, чому вони тікають, відповіли. що в них інша ідеологія. Я в ступорі! Виходить, ідеологія об'єднаної опозиції дозволяє їм захищати українську мову, а ідеологія Свободи не дозволяє їм це робити. Блін, зараз дах поїде. Свобода, це ж націоналісти? Перепрошую, українські націоналісти? То яка в них тоді ідеологія, яка не дозволяє їм захищати українську мову?
Ще раз кажу, це не наїзд. Можливо, я і сам буду голосувати за них на воборах. Тому, я хочу почути якусь версію, того, що сталося. Мабуть є якісь вагомі доводи щодо цього випадку. Я хочу в це вірити. Можливо в когось більше інформації, ніж в мене, то поділіться, що ж це був за феномен?
© маска [06.06.2012] | Переглядів: 3953

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook