для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Риг як він є. Спроба психологічної класифікації.


Риг як він є. Спроба психологічної класифікації.
Риг як він є. Спроба психологічної класифікації.
    Буває, сидиш і думаєш: а що таке є РИГ? Ну, те, що воно гівно і "члєн партії", то зрозуміло… А от що воно таке тіпа як людина? Як тіпа "члєн соціуму"? Як виборець і лохторат партії бандитів і казнокрадів? От що воно таке, оте смердючо-падлюче створіння, що охоче проголосувало за бандюка із двома ходками за колючку і за ту "політичну" силу, що за ним стоїть, відкинувши тим самим буксуючу у лайні країну років на тридцять-сорок назад? За оте сонмище крадіїв, кримінальних злочинців різних калібрів і рангів, гопників і братків… . Так мало того, воно ж (риг тобто) іще й гавкає-тявкає щось, не зважаючи на повну очевидність того, що пеерасти ведуть країну у небуття!!!
    Та було б їх кілька тисяч, то чорт би їх бери, не становили б вони проблеми, мать їх!... Але ж цих організмів кілька мільонів! А це ж до фіга і більше! Значицця, треба їх вивчати. Скрупульозно.
    Назвати рига просто ригом, пееерастом чи підарасом, чи мудаком тощо, звичайно, правильно і справедливо і заслужено ним, тим пеерастом, але… але це буде прикладом не наукового, а емоційно-побутового підходу до вивчення цих найпростіших за зоологічною таксономією істот. Емоції, такскать, що не мають наукової цінності. А у нас – Дурдом, установа серйозна, аналітична і науково-клінічна, у якій аналіз – основа основ! Хіба не так, колеги?
    Зауважимо відразу, що не всякий симпатик пеерастів зразка 2010 року – клінічний риг, не всякий, бо багато хто з них просто "заблужающієся" і уже отямлені від очманіння реаліями.
Інтерес становлять ті, хто і зараз залишається явним чи латентним пеерастом.
 
    Невже треба бути Сократом, щоб не розуміти простих, як олівець, істин: що злодій навіть при краватці і Меживорьї, всеодно – злодій, що карточний шулер таким і залишиться і до смерті своєї, що рубщик м'яса ніколи не стане "державним мужем" і що шльондра, яка проклала собі дорогу ботоксним "передком", ніколи не стане "представником народу"?.. Одні, білать, многоточія… .    Але, виявляється, не для Рига… .
    Білать-перемать!..
    Спочатку, пару років тому, здавалося, що риг – то або придурок, що совість зовсім пропив, або "сліпа лашадка із шахти" без мізків і рефлексів, напівмавпа-лемур безсловесна-зазомбована… люмпен, кароче, що продає свою совість і майбутнє дітей за пакет гречки… .
    Аж ж ні! Аж ніяк ні!
    На нашому сайті є риги, які знають майже увесь алфавіт і навіть уміють не тільки заходити в тирнет, але й аватарки собі суворо-красиво-мужні ставити, чеченців, наприклад. Тобто у них головний ганглій здатний до простих, як почухати свою сраку, дій! А це означає, що вони повинні б усвідомлювати, що гопник назавжди залишається гопником, і вирішення складних державних, а надто – наддержавних завдань, – тій тварині не під силу, і тварина та, 200 кеге живої ваги, заведе державу і нас із вами у таку прірву, звідки і вихід важко знайти… . Та вже завела.
    Ну добре… Є, канєшна, певна категорія "ригів", що, власне, і не зовсім риги… а так, напівсовки-напівпідараси… . Це ностальгуючі по Сересеру бездарні чмошники, що звикли одержувати зарплату тільки тому, що у них є Диплом.
    О-о-о!.. О-о-о-о!... Диплом!.. . Це солодке слово – Диплом,.. і "не колише", що той диплом шматка туалетного паперу не вартий, і що за ним немає нічого, чим слід було б пишатися… . Дипломована мавпа переповнена гордістю від самого факту володіння тим "Дипломом"… . Та дипломована мавпа не може знайти собі заробітку уже через свою природню тупість, через нездатність заробляти своїми курячо-мавп'ячим мізками, через звичку одержувати срано-мізерну, але гарантовану, зарплатню тільки за посаду. За посаду, білать. І пече тій мавпі у печінці, що хтось, обдарований і талантами і працелюбством, заробляє більше; і верещить та мавпа: давай соцілізьм, давай савєцьку власть, а "куркулів" давай у табори, а всякий "прєдпрініматіль – враг", і оргазмує та дурепа на дати свят 7-го жовтня та 1-9 травня…. І дрище те чмо демагогічними вересками про ветеранів та фашистів, про лєнточки та знамена, про святе – "пабєділі" – та "прєдатєлєй-бандєровцев", а насправді просто мучицця заздрощами, чмо недороблене…. Падлюка, одним словом. Гівно. Хве на них.
    
    Отже, різновид рига 1-й: псевдопатріотичний, гнидний дипломований організм. Рівень освіти: вищий за дипломом, примітивний, як бидло, за суттю. Совість і не ночувала, порядність і мимо не пропливала, гонору – вище прутня і аж до пупа, обрАз дешевих-дитячих – вище пустої голови. Назвемо цього рига не ригом, а напівригом-напівсовком. Що, втім, один хер.
Характерна риса: ненависть до свобод і хвороблива повага до совкових свят і дат. Як, втім, і до посад: тіпа, вони Богом дані. У примітиві: "я проти Хама, проти ЮВТ, всівониоднаковідайошьесересер", але, як шило з мішка, із таких лізе прихована педерастична повага до Хама, повага, змішана із заздрістю і тихою ненавистю до всього світу.
 
    Тип 2-й. Те ж лайно + "руський мір". Це основа основ світогляду типового даунбасця. Не подумайте! не того шанованого дончанина, що "дарує нам тепло", вигрібаючи його із надр землі, не того, що світу не бачить поза тяжкою роботою, не того, що не знає нічого про тирнет і гарячий душ, а тієї сволоти, що не маючи за душею нічого, крім вдовбаних у маленьку його гольовку імперських міфів, береться "разсуждать". Це той примітивний прошарок, для якого всякий, хто замість "мать" каже "мати", замість "отец" говорить "батько", – це "бандєровець". Це нащадок тих, ким заселили виморені голодом простори Сходу і Півдня України, манкурди, забувші свої корені, сволота типу Гадіка Колєсніченка. Абсолютне генетичне сміття, лайно і непотріб. Оживають гавканням і сплеском активності на жовтневі та травневі свята, спекулюючи на нормальних людських почуттях. Гадіки, кароче.
 
    Тип 3-й. Особи без совісті, жерці прибутку, ті, хто давно продали душу "золотому тельцю". Успішні і не дуже мільонери, усяка наволоч, що легко адаптується до всякої влади, купуючи-продаючи і совість і тіло. Уся ВР така… на чолі із сивим плаксою, висером "глухого поліського села", академічним плагіатором і югославським фронтовиком-ветераном. Б…ь на б...і і б..ю поганяє.  Мерзота і пеерастівські туалетні витирачки. Прокладки смердючі. Напхані "зеленню" королі і королеви нелегальних копалень, пасивні і активні бляшки, проффесійні покупці бурових вишок і власники латифундій. З ними усе зрозуміло: бздячі потвори, що бояться за свої награбовані статки. При владі ПР – вони пеерасти, при владі Дрищ – вони дрищефіли. А буде президентом ЮВТ (а таки буде!) – вони стануть поголівно пристрастними юльками. Пам'ятаєте одного старого вже тоді казззла, що стирчав на трибуні Майдану у помаранчевому "шархвіку", шестіркою ховаючись за спинами Дрища, ЮВТ, Марічки Бурмаки та Пономарьова? Тепер він при владі і розпатякує на ТБ про стрімке "покращення жіття" і придумує нові податки. Не здивуюся, якщо введе податок на утримання вдома каззла, морської свинки чи папужки. Для "покращєння жіття". Свого і уже сьогодні.
 
    Тип 4-й. Просто падлюки. Вони ж – комуністи, червоні соціалісти і педерасти. Пояснень цей тип не потребує, хіба що для клінічних ідіотів. А для таких щось пояснювати просто ліньки. І немає сенсу.
    Стоп!
    Опаньки!.. Виявляється, що класифікувати практично й нічого…. Виявляється, що особливого різноманіття насправді і немає…. Виявляється, що всякий риг – або падлюка, або ворог народу або просто ідіот, а найчастіше – усе разом у напрочуд органічному поєднанні. Три в одному. Рідкісний випадок на рідкість рідкісного єднання наймерзенніших людських вад і девіацій розуму, душі і совісті. Риг, одним словом… .
Тьфу, білать, лайно собаче!.. . Не піддається ніякому науковому аналізу, гівно таке… . Хлоркою посипати... .
bad bad bad
© PiligrimK [18.05.2012] | Переглядів: 3466

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.9/82

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook